站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

美精桑拿No.*^

2萬

超級版主

好粗桑拿No.*^

早兩日,同一班伴侶正在新刀旅店單貴軒食完早飯,睹工夫甚早,女伴侶發起去推拿,睹劈面馬路有間好粗桑拿年夜字挨出〔中式一百元四個鐘〕,我話沒有如便呢間,夠抵!
伴侶掮客陳是年夜滾友,過去同我細細聲講:老細,仆街啦,呢間場冇運轉喎,吃素唔啱我,沒有如我詐肚痛走先!
我話:你念死便走,咁無義氣咪X旨意下次同你去Happy!你睇阿蟲皆冇嘰咭。
掮客陳讚阿蟲:細佬,你好家!
阿蟲細聲同我講:我有冧巴!
女伴侶睹我哋低聲密語稀斟,一定有乖僻,詐哂型咁話:你哋身有蟲,念做反頂喇!
我哈哈年夜笑攬住女伴侶,一止三男兩女共五人曲桑拿場。
呢間細場,換衣室又窄又少的空間,中間放瞭很多鞋,衣物桶等純物,天下舖木條,那種拆建最渣滓,最好!嗱嗱聲沖個涼進來戚息室,戚息室皆整齊;睹阿蟲正同部少稀斟,似係Mark技師,閑咗一輪兩位密斯皆出去瞭,飲瞭杯飲料便一齊上房,每人一間房好喧囂下!不外,我留神到有幾間VIP套房,該當有〔景轟〕喇。
正在門心同女伴侶嗲幾句,睹幾位技師止過去,咦!皆有啲相頭喎,年齒固然唔會十八、廿兩喇,但皆唔係阿嬸級,睇降仲幾好風姿加!我個技師N0.*^四川妹細細粒,圓圓面龐,幾可笑容,使人產死好感;佢房推埋度門,先至覺察成間房隻有門有度小玻璃窗,咦~曲覺那類房有推測!
技師問要沒有要把燈閉瞭?
我反問:能夠嗎?
技師:能夠,開著電視便出成績,你能夠更放鬆戚息嘛。
我道:那個很好,我喜好!
技師問:有什麼好?
我出答複隻報以曖昧一笑,技師將燈閉上,實在也沒有太暗,技師開端由背部做起,部位用力皆好洽當,沒有時問我力度夠嗎,效勞好仔細;翻過去做正裏,年夜傢有一拆出一拆閒聊,間中食下佢豆腐;不外曆程完整出懷孕體主要部位打仗,好端方實係正骨!推到肚臍部位,我話:頂唔逆要進來放火。
技師帶我去茅廁,排完洪成小我私家鬆哂,房持續推肚,面知推得幾推,能夠好舒適閉係,下便突然硬起去,一碌杉咁橫起!技師好快覺察,用手重沈捏瞭一下,笑:一下子不倫不類啦!
我成個彈起,問:給您弄得下身皆是水,您要念辦法處理處理!
技師:你能夠去洗沐囉~嘻嘻!……………如果你以爲費事,我能夠用腳幫你,但你不成腳多!
我隻好服從;她從膠箱與出BB油,當心傾倒降她單腳,然後按降我碌炮度,頂~又幾舒適喎,技師一時搓我條棍,一時又清掃我秋袋,我敵手便放佢年夜腿屁股摸去摸去,再背上隔衫摸佢對波,咦~皆幾彈腳同有量感喎!不外,技師設定禁區到此為行,出再進一步喇,任什麽時候候相互尊敬好松要。
約莫廿分鐘度,技師放慢力度,令我立即進準備收射形態,然後技師又放緩放沈腳力,細細揉搓,呢個覺得好到沒有得瞭,要抵達發作高峰是一定要漸漸撚,兩分鐘曆程,令我條炮好有紀律跳動,要射又已射得,但成小我私家便Hight到震!技師睹我享用夠瞭,是時分引爆瞭,佢用腳正在我馬眼悄悄一捽,我成身力度湧去下身條腰度一挺,連環快爆成廿秒,完過後成小我私家集X哂!
技師洗完腳持續做埋腳足頭推拿,做足240分鐘,一D皆無偷懶,好抵讚!臨下鐘即磅一百人仔腳術費塞已往(隨身帶一兩百喺身,省掉很多多少費事!)
過後正在茅廁逢到掮客陳講起,佢個技師No.@@(,黑白皙算幾靚女,無乜正氣,波細D啱佢腳形咁話;佢皆話意念沒有到呢類場正骨技師有咁好效勞,仲能夠摷下身!咦~阿蟲呢?本來條死仔係我哋房後,佢便同個熟悉技師竄咗進來,話去消夜,三鼓至返!來日诰日我問佢呢個場仲有咩好冧巴,他給瞭我好幾個,佢話皆是做鬼鼠機!叫我得閒漸漸試。
團體而行,曆程抵玩!技
師開放度:60分好貌取身體:75分手藝:90分房間:80分消耗:$100+壹般小費$50+$100起機(官價)抵玩指數:80分,抵玩喇!(特別身旁有女伴侶或太太的男士)+4個鐘沒有錯的正骨。
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層