站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

無意試左kho連環3個Number!! 後篇-(嫩口,蛇腰,多水既 ( 號+電眼妖精*號)

2萬

超級版主

偶然試左kho連環3個Number!! 後篇-(老心,蛇腰,多火既 ( 號+電眼妖粗*號)

前次出左前篇!)既陳述!古次一次過出埋以後兩個囡囡啦!" />" />" />" />
連環三個no.係-!) 號以後 ( 號 ,最初*號,埋單時d人皆無為意!係我本人講出黎,司理,支銀,locker仔皆O左
自己吾係苦既挑選,面知俾個塞狗司理面到陀陀擰 ,最初先呈現連環NO!
個早同!)玩完,曾經成面幾鐘,訓到第兩晨先再玩!

係KHO我以爲下佬同阿富係比力疑得過,其他便...
第兩日晨早一心諗著試!))同(#,實在!))之前曾經念試,
而(#既陳述亦沒有錯,謙心等待下居然兩個皆吾得!頂呀
!))自己要返,但司理話暫時告假,(#便要早D返,算啦!諗著有(#皆好啦!
司理話(#要等兩粒鐘,我無所謂!等左30分鐘閣下!面知個七頭司理話佢返吾到WOR! 刁呀......
實在假如D囡囡實係返吾到,我絕對吾會怪佢LOR!但厥後得知究竟本相......水皆黎
算!我吾會再疑呢個木契司理架啦!

之前(號有陳述,連司理,技師皆保舉過,但本人以爲吾開眼緣!睇相佢個樣好惡好串!個樣一般
但小弟曾經無曬心火囡囡,昔日一於放膽一試!
佢方才返工,以是上到昔日頭鐘,係房等佢上去,其間諗著囡囡會吾會好串,吾好玩呢!
囡囡實人駕臨,WOR ...被相片完整騙到,幾索WOR!
囡囡好老心,中等身體,CUP腳波,之前曾經知佢條腰好纖幼,
一摸之下,公然係一條蛇腰 ,囡囡比念像中和睦,睇去我古次食中正家啦

PART1:固然係由收客轉技師,但腳骨吾錯,好夠力火! 按左20鐘閣下,好!小弟正念留番多D工夫做PART2!

PART2:囡囡話吾俾我咀佢,但自已自動車埋黎!吾知佢念面, 能夠叫我吾好法KISS掛!佢好苦自動車我LING,
     果凍,RPP皆吾錯,由於囡囡波波堅固彈腳 ,以是波推好爽,本領皆吾錯!玩佢波波更是愛沒有措腳,
     探索挨井,囡囡和藹可掬,開端時隔褲漸漸撩興佢,以後便漸漸深化!由於囡囡好後死減上幾放!
     反響好年夜,吾似假家,愈卒愈多火!囡囡吸吸短促,淫聲滾滾不停!互動性極下!
     本人亦攪到身火身汗!最初鼎力爆出,超爽!
     囡囡洗完腳歸來同佢傾左陣,覺察本來佢好貪玩,行語帶面串,典範WET妹 ,但佢既效勞實係吾錯!
     否認本人之前既睇法!假如溫順D便好極啦!          壹定返食!!   減分俾佢:97分

佳節當前,表情出格鎮靜,去多個先! 心諗在理由爛尾開場架!搵件白牌穩陣D! 得 (!同*係到,
比擬之下*好D,好好彩,佢有空檔工夫比我面到!睇去骨運吾錯!" />" />" />" />

*號囡囡吾鍾意人寫佢陳述,怕生客乍型WOR!請恕小弟SKIP左呢部門!
那電眼妖粗有一種特別既魅力!令我念返食再返食!  
固中滋味,CHING們實係要試過先知                            照舊俾佢:99.5分

總結當日,上左既三件皆係上乘囡囡, !)號夠冒死,(號夠YOUNG夠放,*夠曬火準!" />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" /> 骨運吾錯!
下次山君蟹皆要會一會!))同(#......在理由次次碰正佢天告假,放假既哼!

HKD:660...(再番D股睇下可吾能夠贊助下先! )

PS(號囡囡係街街更新左相...呢個樣先至係我個日睹到既款 ...恰似渾雜D...幾索!

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2009-12-25 23:48 編纂 ]
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿