站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

老人傢雜錦咸甜報告分享(第五輯)

2萬

超級版主

白叟傢純錦咸苦陳述分享(第五輯)

深濠:No.82 身型細粒淫姣有減  出喱玩很多多少時有很多多少家明知係假 , 但係處於當當時o個種feel確實易以順從 , 特別係小鳥依人狀  記得氛圍甚好減多幾十玩下所謂Bm , mm仔拼勁有減  腳探所到的地方無沒有綠燈  盡慶盡爽結速路程

深濠:No.99 身型超正特別係單腿 , 配上深色絲襪更睹性感 , N年前試過以後重mark此骨女 , 估唔到依人喱次收我沈車 , 白叟傢可謂老懷慰藉

心怡傢園:硬件團體沒有雅 , 可愛換衣室超細 , 信賴2~3人同時換衫可懷孕體打仗(設想一年夜毛病 ) , 冇心火輪牌No.16 , 笑臉中型沒有雅 , 推拿腳藝一般唯以禮待客撘夠 , part2取其他正場無同 , 上身工衣推降相互撫摩 , 房內氛圍好靜好靜 曲路到尾爆出 , 人仔268降樓

慧康樂:取密友同上 , 硬件舊且污糟  無法既去之則安之心態 , 女部少十分有誠意帶喱6~7個骨女選擇 , 以小弟好一餐唔好一餐既一貫做風 , 亦易以脫手挑選 , 鄙諺化D講巖巖蠶蠶 已知係咪屬於天球死物種類 最初背理想垂頭 , 每人pay30人仔洗沐費分開案發明場

皇廷沐日:硬件極盡豪華 , salad bar & dessert bar好不堪支    有咖啡小座coffee port area的的適適 , 已飲家曾經覺得到加壓既溫馨  試個日式減鍊足連埋小費=人仔310降樓

鳳凰:No.5中女 , 温柔細語最讚係喱樣 , 亦明白漢子苦衷 , 主要情節之時令我長遠一明   估唔到禾稈冚珍珠    宏大單乳腳感十分好 中女有樣好以效勞睹稱 , 喱次亦冇破例桃源洞任探攞足bonus  白叟傢亦教動手機交換

銀海:出格一提係喱度硬件沒有雅有別緻覺得  locker仔效勞反覺一般  已及效勞員好  初試 No.5巨乳妖後 , 單乳好搾腳  以是投放搓波工夫少極少  一輪攻防戰之下爆槳降服佩服 臨走時視分明佢五民靚女可制之材  人仔238降樓

港源:舊天重遊 , 骨女冇分店多 , 挑選權自在度年夜 , 睇相睇中No.186 , 唔算係標青一族 , 勝正在勤力降力姣屍扽篤   根本行動做齊唔覺止貨 , 已正在我有時機番食之列

光陰倒流:裏積唔年夜硬件整齊度尚可 , 效勞員此中一個mm仔沒有雅  (意指效勞) , 骨女No.99中女風流骨笑臉可兒  推拿腳藝雖已可似摸骨多D , 但係比正宗推拿舒適很多多少  o個種覺得非一般骨女可比  (有亦唔會太多) , 固然下路話唔便利 , 但係上身行動減腳藝小我私家合意支貨  埋單人仔228 , 本應前臺講一年夜論coupon或會員咭仄$20 , 乜家喱次例外揾人簽挨合 , 同伴侶kit一聲笑左出喱 , 有合固然無妨 , 不外冇亦唔會唔高興 , 玩唔起唔會出喱  好$20攪咁多行動為乜 去京鵬食隻壹般機268人仔已怨過半句 , 仲有番頭恭維 , 竹園也如是 , 笑話一則 ~ 一個相似司理物體教我下次睇數字臺下載coupon大概申請會員咭便利挨合 , 前臺仲話會員能夠睇批評  我話曆來唔會去睇 , 心諗本人唔行會員加  不外人天一番美意發左情算啦

金色陽光:一個國產級唔係富麗堂皇既C9年夜場 , 人流算係旺C9佔多  由效勞員至司理效勞算係唔錯  試個泰式(冇鍊足收)骨女腳藝OK , 最初鍊足減多$40 , 埋單冇減一效勞費 , 開共人仔210降樓

新好姿:比起金色陽光拆建好極少既C9年夜場 , 講所在佢算便利 , 講辦理層佢最 比擬金色陽光效勞好過佢天十倍有多  喱間新好姿比我覺得完整唔志正在多個客大概少個客  唔係閃便係十問九唔應  供其試個泰式骨女恰似仲趕工夫過我  又係冇鍊足收不外冇減一 , 埋單總數人仔253

竹園銀河:古次無私極少唔便利公然骨女No. , 隻係分享小我私家感觸感染 , 係咁易流露此骨女晌公司叫做新過喱唔算舊人咁啦 第一兩次取其他骨女效勞無同 , 第三次單方情到濃時停頓到法度年夜幹車  灰熊環保食腸仔    好D做左活塞行動  果為明智話比我天聽冇帶熱帽  曾取友分享過 , 第四次到訪估唔到老友雲雲仔細 , 為我準備熱帽    幾十歲人帶住房本念逆下老友意 , 面知實係用得着

[ 本帖最初由 骨總 於 2010-1-12 13:02 編纂 ]
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

支持一下老人傢雜錦咸甜報告分享(第五輯)3116 作者:标题超过5个字 帖子ID:105300 老人,分享,第五
回復

金牌會員

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
老人傢雜錦咸甜報告分享(第五輯)5916 作者:若宸2017 帖子ID:105300 老人,分享,第五不錯
回復