站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

KHO返食妹妹賴野(不再熱情!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩星期新囡(舊既^^號)

2萬

超級版主

KHO返食mm好家(沒有再熱忱!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩禮拜新囡(舊既^^號)

禮拜日放左工一小我私家無無聊聊 ,於是獨闖主場KHO…能夠果日無做足準備減上骨運偶好啦…狀況皆幾好下…

第一Q:!**號(囡囡沒有再熱忱lu…自討苦吃…攪到表情好DOWN,無曬mood )
   第兩Q:!(號(新囡囡把聲好得,但便比力斯文含羞…吾夠放…火準一般 )
   第三Q:^^號(估吾到遠呢次去佢曾經走人 ,佢除左把聲豪壯D以外,其他皆OK既 )

(實在我皆試左新去個件^^號…佢實係正到爆燈呀,記得留神以後既陳述呀! )

PS:由於我D陳述愈積愈多 ,要加快LU…減上古次陳述篇幅較短亦無咩欣喜,以是
吾分前後篇…一於慳番D工夫寫以後D正家!!

21:00到主場,睹CHING沒有多…睇下有咩NO.先…小弟果日無話鎖定邊件,對住D 號碼收

呆 ,無咩心火…睹!**轉返夜班減埋前次表示吾錯…一於返食… 係思索途中俾其他CHING
先面…頂 …要等多個陪鐘呀…
(小弟一曲返食開個D囡囡皆係一次比次正…但古係次呢個便破例..囡囡令我無曬MOOD…之前仲提示CHING們要留神囡囡會睇表情,睇客做,依傢反而本人中伏…實係自討苦吃LAW )

22:30mm!**去到啦…佢恰似吾認得我 …但佢忽然之間問:為什麼再找我呀?
心情淡漠…心諗:弊啦! 囡囡表情短佳…古次慘LU…固然同佢總算有D家傾,但絕對吾係返食果D生絡FEEL羅…我返食果D…*號…(號…!)號…@@號…#@號等等……佢天皆係一次比一次正同越來越放 …但係!**號便方才相反 …怪吾知得遠期聽技師講佢兩姊妹D客隻係面過一次鐘便無返頭CALL鐘啦 …沒有快經歷開端…

PART1:囡囡腳骨仍然有力,間接SKIP,同佢傾傾遠況…面知傾到網上陳述,本來囡
  囡曉得有人寫佢…我以為坦率從寬啦…佢曉得係我寫佢,實在佢皆估到D架啦!
  囡囡對於寫佢陳述,恰似有D吾LIKE…但心講便”無所謂”佢驚客人睇左報
  告有比力WOR!
PART2:同囡囡傾左30分鐘便去攞油…囡囡去回算快!效勞照舊…果凍…波推
  OK…RPP仍然好掂,起曬雞皮 …降油挨JJ啦…囡囡再次著兩條底底,但古次
  便表示吾好攪佢mm…話怕痛,怕吾坤淨WOR …OH…我連腳皆已摸到妹
  妹,無話深化啦,連核心皆掃吾到呀 …囡囡睹我心情有變 ,問我係咪好得
  視?仲叫我吾好係網上保舉佢兩姊妹 ,實在佢天無念像中苦好…最初仲話:
  記得下次吾好搵佢 …固然佢吾係用D咩家好好既語氣…但聽起去總以爲好吾

舒適 ,挨後工夫我無咀佢,無車LING…好耐皆挨吾出 ,能夠曾經無曬FEEL
     囡囡睹我苦既狀況,便話…[好啦!你能夠摸裏面]…喂…算係施捨呀?
     供其撩左幾家,委曲爆出…囡囡走個陣仍然熱漠…攪到我無曬mood…
     算 …訓覺先…第兩晨再搵!該當吾會再搵!**LU      小我私家沒有快遭受俾佢:80分

第兩晨睹有新囡囡上牌…試下本人骨運係咪苦好先 …一於叫司理帶兩個新囡囡黎睇睇 !(號同^^號…睹!(身體比力SLIM,樣亦係佢好D,實在^^皆OK,於是先上!(號…

11:30 斯文囡囡!(號進場,講實呀,睇網上D相,佢實人後死D,金毛,樣OK,身體SLIM,但有一對C級波波,皆幾吸引 …囡囡道話陽聲細氣…好有規矩!十分好傾 …睇去囡囡好掂WOR …(減上佢偶然黑低身攞家大概用力既時分,果D”吾吾”聲實係好姣好正呀…細佬好快便硬左 ….好一個靚聲王 …正開小弟口胃! )

PART1:囡囡腳骨一般,不外沒有得啦,勝正在好傾,好快過便左30分鐘…

PART2:囡囡攞油幾快…歸來己曾經實空…嘩…隔衫睇佢波波皆幾得WOR !厥後
    解甲一睇,吾 …波波係有C級,皆有D推測 …但波型便好D啦…有D墮
    LING…烏提年夜雨雲…幸虧腳惑吾錯…減上年夜波波…波推時出格有
    FEEL,有波總比無波好 …無謂嫌三嫌四啦,初末果日骨運一般…
     囡囡既RPP腳法出偶天好,指甲沈掃好有FEEL…值得一讚!
     降油挨JJ啦,囡囡腳法幾好…合理念深化之際…囡囡挾足回絕 …唉 …囡囡
     苦斯文…預左啦… 幸虧佢把聲夠掂姐 …揸佢波波,咀下LINGLING,反響好年夜…

淫聲滾滾不停,係一把靚淫聲下,逆利爆出 …臨走攞 NO.       俾佢:94分

第三個^^號,小弟睹佢皆OK…一於試埋啦!…由於囡囡做左兩個禮拜閣下便走
人…依傢連人皆換埋…減上無咩出格…以是佢既內隻會寫重面…

PS:我要寫,你天要睇既便新呢個^^號啦 (囡囡實係好玩到沒有得瞭 …本來佢係!((號
既伴侶,怪吾知得苦放啦 !)

17:30舊既^^號進場,囡囡比相要年夜舊,肥D,聲如洪鐘…小弟最怕呢種囡囡…  

PART1:囡囡正骨身世…好掂!
PART2:壹切項目OK…固然挨井時佢個身背下退,但終極皆摸到D火 …算係拾番果尾彩啦,
    囡囡夠投,七情上裏,逆利爆出!                        俾佢:90分

埋單HKD:660

下回預報…(人有三衰六旺….骨運一路下跌 …但最初總算食返兩件正家! )
1.陪年無去既陽少非(著三條褲一條裙既節女 ...十分無癮 ...實係仄家無好! )
2.KHO駐場真力派囡囡 (腳法齊場no.1(小我私家認為) ,正正骨皆到達超程度   )
3.再逢KHO教師(腳法太勁春啦…好D走水…超等巨乳減上熱忱曠達 !)

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2010-1-28 17:07 編纂 ]
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!KHO返食妹妹賴野(不再熱情!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩星期新囡(舊既^^號)7332 作者:银鲜目江探 帖子ID:105297 妹妹,不再,熱情,斯文,文新
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

支持一下KHO返食妹妹賴野(不再熱情!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩星期新囡(舊既^^號)6376 作者:又见阿凡提彻 帖子ID:105297 妹妹,不再,熱情,斯文,文新
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復