站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

學人食錯野 - 水庫陽光

2萬

超級版主

教人食錯家 - 火庫陽光

我平常皆去開呢條火庫村,每次止過皆心鬱鬱念去呢間陽光。固然有兄弟提起過,但又搵唔到有講邊件好, 以是睇相做定作業抄低五個 no. 响腳機。早幾日北上做家, 睹工夫尚早得閒 d  , 古次對峙本則忍住唔去主場, 睇吓呢間乜家料。我响村心挨去問D 囡邊個响處, 卜街啦…此中三個唔係返城下便係返夜, 我凡是唔會叫人返, 第四個剛上鐘, 95 分鐘後至得 。冇計, 出埋最初我十分獵奇嘅囡, 果為佢淨係一張趴响處嘅相, 實在我皆有 d 疑心,以是擺佢响第五。接線死話佢响公司,好啦, 賭一舖 , 便佢啦!

去到, 洗沐處所 ok 企理, 好過主場喎。locker 仔亦中規及第,出到年夜廳3、四個客。坐咗半粒鐘睇吓電視便上房。房間又 OK 喎,同講完好唔多年夜。等咗一陣有人打門 , 我話請黎。嘩  , 呢件實係骨場極品 , 陽光臺柱 , 同欣女加肥前咁高低,咁便大白面解佢趴响處影相啦! 我自已面佢冇得怨  , 我又唔中意彈人, 我成日响處同講 , 好又一餐 , 唔好又一餐。本人唔能夠食行 , 惟有硬啃。

Part 1 唔洗講皆夠曬力火啦, 重天子蟹壓頂,分量實足,一招鯨魚坐背,尿慢皆降唔到床 ! 成日重問夠唔夠力呀?如是者灘﹝嘆﹞咗頭鐘卒之叫我番回身裏背天,傢陣至叫做好舒適,如釋重背 !

Part 2 先”初“按肚皮,我重著住條褲架! 心諗你按正骨我皆承受,希望早 D 夠鐘,便算飛鐘皆冇乜所謂 。唉 ! 面知佢話要幫我推油,是但啦! 又趴番响度,推底條褲,zip 埋毛巾 响褲頭,實係正人推油無進犯過我。推咗一輪,我死理上器民房後到依傢皆『心如行境』,係咪好家呢 ?能夠俾佢壓到無曬反響啦。推咗非常鐘以後,卒之告訴我要除我條褲推油。既去之則安之,咁我問係唔係推前線線呀?佢問即係推油咯 ! 我無話可道…任由處理。但我天 D 老家無 mood 便細佬梗係撐持架,即按兵沒有動,試吓諗其他相好但面皆唔起喎….咁攪法有排至夠鐘喎 。冇法子啦,焗住搵 D 家揸腳,佢有番咁高低分量,梗係本人隻腳細很多多少啦。卒之幾經幸苦同細佬講掂數,第日補番件好家至肯開閘咋 !

清算終了佢帶咗熱沙包返房,幫我碌咗非常鐘,我皆唔念响處磨到夠鐘 ,簽咗一舊機場稅 (恰似指定 80-120),埋單共 人仔188 跟住洗沐走降街食飯。

公允講句,呢次經歷取呢個場無閉,係本人面錯相,唔怪得人,期望下次試第兩件至下考語。
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

LZ說的很不錯