站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

第一次包膠

2萬

超級版主

第一次包膠

小弟第一次寫包膠,寫得好拍兩動手掌,寫得唔好即管小兩句~
小弟骨齡唔係耐,皆係一年皆冇,之前往過yellow horse 玩過幾回鬼機,初末以爲唔係咁好玩,於是把心一橫便去deep throat玩正,玩過兩次,覺察兩條女係便係幾靚,不外對奶墊到鬼成咁年夜,一除罩乜皆冇家睇,得番對一隻腳渣得曬雙方o既波仔.....
好~鳩up左一輪,正題,古次係要講o既係"趕玄",昔日係我第兩次去呢間場,我信賴呢度將會釀成我 o既主場
第一次:去到以爲覺得唔錯,洗沐房幾光猛,但係坤蒸房放曬純物,冇得蒸,幹蒸房又冇開,卒之玩完洗沐前開定,沖完涼先有得蒸,其他洗頭火洗澡露皆係果d啦,唔知乜鳩牌子~~~~是Q但~~~毛巾ok,唔會恰似之前往過果兩間場咁有陣"up"味
沖完涼,止出年夜廳,恰似好"up""dup",唔松要~我少少坐年夜廳,馬上房~~~~部少問有冇熟悉,我話隨意引見,等左一陣,有人拍門,"呢個(@,幾好號召架".....嘩........乳牛,樣紮眼,即,跟住我趴o係床叫佢按背,又按得幾好~~好夠力火,按到咁高低佢話去拎油,兩分鐘閣下曾經番黎,跟住便玩果 d 果凍,呢樣家冇乜出格,以後便主動解甲玩波推,女女高低冇格腳,挨井錫lin 皆得,我有錫下佢咀仔,但我唔夠膽幹車~~~以後便o係佢o既淫啼聲之下完事,女女o係幫我抹完後先本人抹波波,果為射倒佢波波,跟住佢便進來洗腳,洗完腳番黎拎住袋家o係我背脊碌黎碌去,固然唔知係乜,但幾舒適,跟住係咁咦按多幾家,德律風響,夠鐘,走人~~~
是次消耗 : 200 + Locker 20 = 220 RMB
第兩次: 昔日面整鐘去到,洗沐,幹蒸左陣,跟住即房,部少又問有冇熟悉,我問佢(@有冇番,佢話有,我話你睇下佢得唔得閒啦,假如唔得閒便第兩個啦,有人拍門"呢個XXX....." 已講完我馬上拎頭,冇波,樣唔得,成頭金毛,彈!!!!過左一陣又走番黎,一開門佢話"(@得閒啦~~~"即房,part 1 :仍然係按得咁好,好舒適,按到咁高低佢仲爬上黎錫下我~~~哈哈~~~ part 2 : 皆係果 d ,唔知佢實定假,我撩撩下佢mm,佢停曬腳o係度係咁叫,恰似好enjoy 咁,玩到咁高低佢將我patpat 放o係佢年夜脾上裏,佢居然幫我夾腸!!!!!最初我便將我o既子孫o必曬o係佢波坑度.........以後洗完腳番黎,攬攬錫錫攤左陣跟住夠鐘,果為真正在太happy,佢臨走時我比左50蚊佢做小費,佢鬼死咁高興,臨走仲攬住我係咁錫~~~
是次消耗 : 200+ 50志願小費 + Locker 20 = 270 RMB

期望有得減權限啦~~~~~

[ 本帖最初由 machineguns 於 2010-2-22 19:09 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復