站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

陰非場既烈女(著三褲一裙既!))號)+kho實力派(內容已刪除)+kho老師(熱情巨乳((號)

2萬

超級版主

陽非場既節女(著三褲一裙既!))號)+kho真力派(內容已刪除)+kho教師(熱忱巨乳((號)

前幾個禮拜一放假,晨早係屋企上彀,發明陽少非既劣惠幾吸引,港式火伴套仄30,齊套仄50!於是便去教人PRINT幾張用下 ,減上年夜陪年無去!

夜早9:00參加,實係烏…諗著在理由念試既囡囡局部皆返早架,%*號…^號…(號…局部出工走人 …無謂要囡囡返黎啦…一陣烏裏咪弊 !女部少俾NO.我睇,好少囡返工WOR…幹脆睇實人算啦…

去左個@^,短捲髮,身體SLIM,幾老下,女部少話效勞好好...吾開眼緣...彈!
話帶*號去…一陣話佢化裝已得…最初帶左件!))號去,睇降去幾後死WOR,紮眼,
少肥,心心兩團肉幾夠斤兩 …便佢啦!

能夠小弟淨係掛著睇佢上身啦,按完背返轉先知佢下身有重重防備!
佢便係著三條褲一條裙既節女!))號,等我注釋下啦 …工衣係一件頭既粉藍色低胸連身裙!照舊理裏係底底,但囡囡該當係無除本人下身D奘備,我一睇,苦笑…
係裙裏有條短牛崽褲,再裏有條三個骨棉量”物”褲,固然最裏有底褲啦!
減埋便係”三褲一裙”,嘩..我吾係做齊套,佢吾會主動消除,小弟隻係港式,無話挨井呀,念摸到條底底皆煩呀

PART1:囡囡腳骨一般…但好傾…問我去邊間桑拿多D,問左佢皆吾知係邊…唉…
    但最衰係能夠帶腳機去…同條仔係度吹火!

PART2:推背一般…RPP借能夠…但我便吾鍾意佢用腳指公捅我C眼,好難熬痛苦!
    返轉降油起機…套弄吾錯,但重面去啦…佢吾同KHO囡囡會主動訓底俾
    我摷,坐係到吾識做 …我表示念玩波波,佢先坐前D俾我揸,波波幾年夜下,
    C級閣下…合理念除佢件衫…佢話件衫吾除得 唉…無謂強者所易啦…是但
    揸幾家算啦,下路便摸下PAT PAT,mm防衛森寬,抛卻打擊!
    無淫叫,無心情…實係委曲爆出!                       最多俾佢:70分

埋單RMB:168-30+10 locker tips=HKD 163 ,仄家無好,除非MARK中真力技師啦!

(果某d本果陳述刪除)    no.免問            

已試過係KHO訓得苦好 ..小我私家放鬆曬,第兩晨11:00先起家,血汗去潮減上好耐無搵教師...重面係我怕烏仔...新囡無攪我...教師有真力包管!

11:30 KHO教師((駕到!佢對超等36E巨乳實係好勁 ...條工衣便去迫爆啦!
身體高峻,但臉尖尖,樣便實係睹仁睹智啦 ,但我係鍾意佢D立場同效勞!
能夠教師太耐無睹我啦...完整吾認得 ,到厥後傾多左...佢居然記返起我 於是更熱忱曠達

PART1:腳法無容置疑... 減上偶然咀下你,用巨乳壓幾家,再用mm磨下,實係頂癮!  

PART2:教師攞油去回夠快,推背好舒適, 用果凍好既時分,偶然咀下, 偶然用眼神撩撥下
    實係少D定力皆吾得呀 ...最等待既時辰去啦...佢解甲後,一單超年夜巨乳係我長遠晃悠!
    波推一流,俾兩團硬綿綿既家推勻齊身 ,推到細佬果陣,超乳交FEEL
    好D走水呀! 但波波便墮D減上腳感一般 …之於RPP係教師特長好戲 ,腳法好細
    膩…描述吾到既本領...舒適到痺呀, 降油起機前,教師先按下我細佬同前線腺,
     等我進最好形態…雲雲仔細實係罕見一睹 ...套弄本領係下級火準 ...教師好放,咀
   LING,揸波,更常常年夜幹車,能夠太肉松,減上我嘴唇坤燥,好D咀爆...教師既mm俾薄薄既
     棉包著...小弟隻掃核心,但教師好識做,一路挨JJ,本人一路動搖下身,恰似卜家苦 ,減埋
    個D淫聲淫樣...鼎力爆出,好爽呀                       專業演出:99分

埋單HKD:440

下回預報...(寫曬兩個禮拜既陳述,一共4Q)

1.KHO古惑女(雜情心愛既表面 ...但深不成測既心計! )
2.KHO新既年夜波囡囡(欲拒借迎 ...好少婦人妻FEEL呀 )
3.KHO傳偶白牌(同從前比...佢依傢好識敬服身材LU )
4.再次搵古惑女(原來返夜,但晨早返黎,做我一個客皆造?苦俾裏 )

PS:同場減影番中篇...KHO烏色三連星,實係忍左呢三條LOKER能樣好耐!小弟要做出嚴峻呼叱!

下篇陳述篇幅好少 ...為左吾念愈積愈多... 快D渾曬D陳述!
新年便到啦...小弟再下次既陳述要2 月底先出...祝各CHING骨運利市!

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2010-2-4 15:49 編纂 ]
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!陰非場既烈女(著三褲一裙既!))號)+kho實力派(內容已刪除)+kho老師(熱情巨乳((號)4402 作者:东未红 帖子ID:105265 烈女,內容,老師,熱情,巨乳
回復

金牌會員

多謝你分享
回復