站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

kho急報!...兩大珍品回歸,試到一件3Q(中女!)^+告別(號+傳說既(*號)

2萬

超級版主

kho慢報!...兩年夜珍品回歸,試到一件3Q(中女!)^+辭別(號+傳道既(*號)

小弟既骨運提拔至極點 ...古次陳述新穎滾熱辣 ...前次既預報要先止閣置,請本諒
果為昔日晨早小弟有幸逢到kho傳道珍品(*號...
無錯,佢便係之前9月份做過幾日既(*號,很多多少kho既fans皆掛著佢 樣靚身體正...模特女苦既款,
效勞更是好到沒有得瞭 之前仲睹有ching出post話"憶途kho(*號"可睹囡囡超受歡送. ..
小弟連樣皆已睹過...個時阿才叫我一定要搵早試下佢...面知苦快走人 昔日取才子相會,公然係正到頂點...挨陳述個陣皆心跳加快 ,佢比我既覺得實係逾越壹切技師 ,沉船便吾會,
但實係好like佢!

別的一位便係kho之前既!(( ,依傢no.@*,囡囡之前走左,轉過深ho,逢齊等等......但同一日,佢同(*皆回歸kho...心火才好快樂,兩年夜靚女駐場,吾怕比客贊揚囡囡量素好啦!之前中春念搵佢,但個陣佢曾經告假試轉場,貌似電視姐仔"楊而"...固然係微波,但樣靚效勞好,兩個囡囡皆係好貪玩,古次返黎亦壹定少做...小弟昔日試正在(*...下主要試@*...無謂等佢走左前後悔啦

正題啦!小弟會細致寫(*號...果為不管樣貌,身體,效勞皆好掂

覓日晨早同伴侶飲完茶,回頭按個正骨,2個鐘中式+1 個鐘年夜堂=HKD128...低玩 !夜間8面同伴侶作別後,本人去食飯 (新收很多多少人呀!! ),食完拿拿臨走人,CALL左(號古惑女 ,面知囡囡報CALL鐘好治,要我等多2 個幾鐘 ...無所謂,佢當白,係要等下既!無無聊聊搵件新囡玩下先
唉...中女 樣便... 但效勞好夠放

KHO新囡中女!)^...囡囡無咩出格 ...身體"圓咕錄"...C級波波夠彈腳
PART1:腳骨一般...自己念出工,已降妝...樣便... 齊程開埋眼算...
PART2:攞油夠快...波推,果凍,RPP...要勤奮 ...但勝正在好傾有禮 ...囡囡夠放,高低路齊通...
佢念咀我...我實係吾念..於是左閃左躲 ...mm多火 ,減D夢想,逆利爆出!    俾佢:90分

降年夜堂坐等(號...忽然阿才同我講:有條女一定要試...佢係從前件正家(*...睹CHING們講到佢苦正...一定要會一會...覓早BOOK定,第兩晨第一個便試佢,食到正家減上係頭圍...骨運實係爆勁

23:30辭別KHO(號...囡囡面按吾多講啦,一樣好FEEL 對於要我等佢...囡囡好抱愧,我亦無怪佢...囡囡CALL很多多少,沉船客吾少... (號把心"浪過油"我好理性...同佢吹下火算!
某D本果...小弟被誤解係網上寫此中一個技師好話...亦令(號易為...為左吾好毀壞人傢姊妹豪情
古次搵完佢...沒有知什麽時候再相睹 ...囡囡係好掂,信賴仲有年夜把人搵佢,後會有期 ...俾佢100分

覓早表情沉重 ...但晨早逢到佢...小我私家立即肉體一振! 囡囡(*公然"名副其實"
10:45係年夜堂曾經睹佢同@*呈現,兩年夜索女呈現,有D慌張...
估吾到(*苦靚女...之前@* (即係從前既!(( )有相年夜慨知面樣,(*挨集頭髮減上一副俏臉,化左妝,
小我私家認為比!*號同(號更索,更有女人味   

昔日11:00,傳道極級珍品(*號呈現啦,陪年後回歸KHO...小弟有幸做第一個 爆鎮靜 ,已房係樓梯遠間隔睹實人,好索 ...司理話有客面您鐘,囡囡好欣喜,苦快有人搵佢!
房正式會晤,認真睇囡囡個樣,五民好標緻,臉尖 ...鼻細 ...眼年夜 ...咀細細
樣有D似電視姐仔..."唐整",該當係更靚更後死 身體好到沒有得瞭,怪吾知得話佢似模特女啦!
  C級吸腳波,火蛇腰,好腿,齊小我私家睇降去係"黃金比例"除左(號,無人拍得上佢既身體比例,把聲溫順動人... 仲識講流利廣東話,無曬言語隔閡 ...已開端小弟曾經"扯到止"
囡囡怕醜...話我眼金金視住佢,會吾美意思WOR,好CUTE好女友FEEL呀
囡囡自動熱忱,好好傾...話佢好著名,能夠被寵若驚,囡囡隻可笑笑心話:[係咩,有沒有苦誇大呀 ]我以為佢苦靚,壹定俾我咀,但估吾到苦好,年夜法KISS呀
囡囡剛歸來,很多多少家已上番腳...於是我齊SKIP...波推,果凍,RPP,齊程互摷年夜戰!

PART1 AND 2 :由於我覓日按過正骨,亦上左兩件,叫(*咪按,傾下佢係KHO走左以後做D咩家...
        囡囡身上有吾少紋身,左胸,足,腰背,腳指等等......幾型下 ,年夜WET妹係苦架啦,
        得22才...但睇起去成生D...好有女人味 ...但絕對吾係中女FEEL
        佳麗正在前,不斷讚佢靚...囡囡怕醜叫我:[咪講啦,我皆吾係好靚姐...]苦謙善既
        同囡囡猖獗幹車...佢仲咬我下唇...好肉松呀 自動脫走上衣...
        嘩...C級波波,型靚夠挺 ...惋惜提子較深色...囡囡蒲慣...預正在係苦
        波波好揸,但巨乳喜好者要三思 咀佢LINGLIG,反響年夜,個樣超enjoy,
        隔褲摸mm,feel到發燒,有d幹 (寫陳述皆扯曬旗...唉 )
        深化無成績...小弟花左吾少心計心情,講情話,撩撥,調情,囡囡超high...愈捽愈多火
        隻腳抱著我,好松,好鼎力 ,由於我第三次挨...有排先派貨...囡囡抖氣聲愈去
        愈短促...啼聲好斷魂,七情上臉
        無啦啦推開我,喘曬年夜氣話:[哀仔,你攪到我好鎮靜,好念做呀 ]用兩隻腳潑涼,降
        溫沈著,睹佢臉皆白曬...不斷喘曬氣...仿佛脆家wor... 咪攪...人天第一日返
        去...抖陣再黎...撲家便免啦...
        小弟用盡本人所教既家...好d攪到囡囡潮吹 ...除定佢底底,免得弄幹...小弟沒有
        才,已能告竣...苦好時機..囡囡曬形態... 小弟最初鎮靜爆出...
        囡囡話好乏,恰似做完一次愛苦,我隻皆腳抽曬筋呀
      洗腳歸來...原來念減鐘...囡囡話吾好,怕我做三次會乏...華侈款項,德律風吾俾
        (佢吾知要交20個call鐘)..算啦...以後皆壹定上到佢 !隻正在乎已經具有
      同佢降樓下...阿才睹到佢,抽下火先 locker仔眼金金視著佢...
        囡囡受歡送水平易以估量,我亦係史無前例苦高興
        囡囡返得去預左很多多少人搵佢,皆係個句"後會有期"  

揭心折務+名副其實=120分
假如同(*號有緣...一定返食 昔日一睹,永記心中

埋單:HKD660...

下回預報:
我諗港HO欣喜會不竭呈現...下次能夠要再閣置之前陳述...大概比更好既陳述止先

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2010-3-9 18:39 編纂 ]
回復

金牌會員

支持一下kho急報!...兩大珍品回歸,試到一件3Q(中女!)^+告別(號+傳說既(*號)4040 作者:幂倾城淮 帖子ID:105216 珍品,中女,傳說
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

寫的真的很不錯