站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

春風路-偽偽足浴(正骨咋)

2萬

超級版主

東風路-偽偽足浴(正骨咋)

明天於深圳的事情完畢,抽個工夫去前次路經的東風路“偽偽足浴”
其時約莫19:00閣下,止到門心有兩件短裙既莫斯利,

我問幾,莫斯利話足浴人仔59 = 90分鐘,
我話咁貴既?佢話嚇?我話止啦去!

間家系天舖,到去有兩排按足椅相對視,
有個6倍,7倍既呀拍笑淫淫咁享用松,
有個女人問我按足定推油,
我話按足,渠問我樓上定呢度?
我諗一諗...樓上啦〜跟住有個好肉天既短裙姨姨拿我上去,
心諗...。死水!
途中睹到好幾個短裙性感既莫斯利...。
我唔係咁慘嚇嘛??

上到去個姨姨帶我間房三張足浴椅,
渠問有冇熟悉既跑馬,好彩...唔係渠...
我話冇..俾個後死Ð既我..
渠笑笑話呢度皆系後死既...
我便謙心等待咁等下啦!

到黎,件女裏闊左Ð,但腿又實系止靚既,
皆冇違犯我既目標,咁完工,
尾先渠叫我坐系托足椅俾佢按肩戰腳,
我有成心碰下渠年夜腿,
談天中,佢話渠天冇底薪,隻有小費..
咁我以後便挨蛇隨肉棒上,間接問渠,年夜腿能夠碰嗎?
件死女包好鬼死慌張咁話唔得..呢度端莊處所黎架!
我心一沉...問...咁您條裙又咁短?
渠挑起條裙話,裏有短褲架!
頂〜〜〜咁皆系性感嘛!我心諗〜

厥後按足,佢冇乜力果為佢係早班快出工瞭,
成日挨哈短,實短丙!
時期悶場左一陣,厥後傾下解,佢話我念玩去常仄玩
又仄又正!總以後去我皆對渠死左條心啦!

厥後仲有30分鐘降鐘,有件採耳黎,佢冇著短裙造服,
但牛仔熱褲,渠問我採唔採耳?
我話唔駛〜佢話好舒適按下頭咁〜
我睹按足個死女包唔俾碰.. +人仔30按頭30分鐘唔貴試下啦〜
唔肯定下次唔黎啦!
成果... ...。

成果渠原來念企我椅後按頭,但冇位,
以是渠先坐正在我左腳邊的扶腳上(其時按足妹仲系度架),
渠開端按我頭,我左腳碰渠小小腿,
渠捉起我隻腳... ... ..然後... ... ...坐Ð,
跟住將我隻腳放系渠年夜腿上,
嘩~~~~~~~~~~~~實系好幸運!
好滑... ..按頭我唔知按得好唔好!
但系健道Ð會索索,又俾我摸年夜脾,正!
成果齊程我系度摸年夜脾囉!

固然終極皆系正骨開場,
但系究竟結果5 / 1前後唔敢治黎,
摸到滑滑好腿我實稱心滿意瞭!

埋單足浴第69條(果為上樓10蚊,洗足妹厥後先講既)+小費40,按頭30 +小費50,
系呀,按頭30分鐘小費系多Ð架啦〜
下次會通話個按頭既推油,推油恰似系99(90分鐘)

原來有圖片,但已識背載上黎,下次補!
要交人啦〜〜後會有期!

[ 本帖最初由 LOKDA 於 2010-4-26 22:35 編纂 ]
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復