站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

講途手忙腳亂又一劑

2萬

超級版主

講途從容不迫又一劑

睹街街開番,為賀佢,”拿拿淋”去番轉然後出個陳述先.

古次目標天講途,睹遠去有唔少相幹陳述,決議上去睇,上去之前固然要先做作業,先睇各師兄有乜好引見,然後睇相.

睇陳述固然尾推*)號F cup小儀(下度),多火又有#^號,仲有唔少新,實係諗起皆流心火.

再睇相,睹出一批新相有幾個皆唔錯 (果陣仲已知有師兄比D新相跣獲苦 ),先mark低”霖把”要睇囡囡返早定返夜.

小儀返早,我又得閒,睇面唔面到 .約莫兩面幾去到,皆有幾位師兄正在場,一如所料,咁白,減上仲有師兄坐住等,梗係上松鐘 ………冇緣份便冇法啦.成果睇相面*號仔.

相頭OK,唔洗面挨合(我皆幾好彩),中等體態B cup減上幾白皙,囡囡湖北人,文言唔得惟有勤奮相同.

先開端按背,問你係唔係成日,吐完心風便問有冇試過兩飛 ,我實係已試過,固然以爲單挑好玩D,但係已試過便否認又實係講唔過.問要減多少佢話RMB 150,比多150做年夜爺,OK放馬過去.

古次*號仔做膽,拖@*

@*相頭一般,算數,最松要年夜傢佩開.@*皆係湖北身體同*號好唔多,皆係唔多識文言.

Part 1: *號先按背,@*號便按足,四腳又實係唔同D ,能夠同工夫按兩度,好D皆唔多覺,返回身一個按腳一個按足*號仔間唔中又摸下你細佬皆幾過引.

Part 2: 根本上別離沒有年夜,隻係一個做上身,一個做下身,起機時*號仔降挨@*便摸你袋袋 ,對住兩個實係好閑 ,先試*號仔食lin無成績 ,下路隔褲R ,無深化,唔知係唔係綠燈. @*號皆係隔褲R,亦無深化,皆係唔知係唔係綠燈 .位置成績(遠床尾)@*號lin皆唔知食唔食得 .我係好閑情況下比人KO.

完事返持續按齊程開班敎文言,*號仔幫我按頭(年夜果個)又實係幾舒適.   

總結: 四腳推拿幾舒適,起機便實係太閑 .乜皆已試實便比人KO.(自問定力夠能夠一試),單挑的話我會*號仔,下度身體好唔多(@*恰似年夜極少),*號白皙D, lin皆淡色D.固然效勞圓裏易以評價.

跋文: 試過兩飛以後能夠鬥膽批評,以價性比講,皆係單挑好D,不外假如中六開彩皆無妨嘗嘗 .古次皆仲係唔能夠飛爸 ,實係唔知幾時先能夠.實係閑到偷影皆唔得閒
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

好帖,來頂下