站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

LC!(欲拒還迎之臨完場絕殺

2萬

超級版主

LC!(欲拒借迎之臨拆檔絕殺

前排去左轉LC,僧個老牌場第一次去,皆果天文位置唔便足同埋硬件短佳,果日啱好系四周,一於
一探求竟。
  老成皆定老四川5樓,唔算好易搵,硬件梗系舊,快趣沖凉,聽到個looker仔同個客講,話僧牌夜早
最好少上僧d場合,查得好寬 哈,距皆唔驚俾個司理聽到 飲杯家房,嚟左件!(,我皆知唔系
之前ching講松果個靚波EX!(啦,樣皆幾紮眼,體態唔錯,ok完工。
  p1傾左下,女女湛江人,文言ok,講家斯斯文文,便系我念深化d同女女培育下豪情之時,我驚覺p1
經已完左 less than 10min 完整已感觸感染到距腳骨火準,女女曾經坐左響我細佬上邊,幸運式 ?系度要贊
下LC僧件工衣啦,一條推鏈扯開,中門年夜開,哇~居然又系一對靚bobo,Ccup無走雞 彈腳又黑滑 驚訝骨
運甚佳" /> 腳心並用實系閑,女女開端訓我測邊,又錫耳仔又車lin,中時沒有時錫我塊裏同嘴唇 啱開波我捻
住斯文d漸漸嚟,俾距錫到欲水燃身,僧獲唔車到你暈! ~面知,固然距無閃,亦皆唔俾車,哦,又系一
個有你錫無我車~算,中路苦抵玩皆夠啦,下路隔褲無所謂,好逆利便苦俾距ko,渾淨完年夜傢攬住聽下歌
仔傾下解,果p1真正在太短,中有年夜把工夫凈~傾傾下我又腳多多揸波波,頭先便發明女女有d反響唔似系
假,便系僧個時分女女忽然間捉住我隻腳好鼎力苦磨距對波,以至能夠話系有小小“鹵莽” ~我又多心問
距喺埋好耐無做過啦?距喺苦颔首系苦揸我波~搞搞下我又開端興 趁女女錫松我既時分,一家車埋去~哇
" /> 本來系法國貴利 系苦車車下便聽到德律風響,皆算系拆檔前既一記絕殺~出房前又車多幾十秒,實系深
沒有露啊,睇你樣苦斯文 女女話好快唔系LC做,話會戚息一排以後轉場,我皆留左德律風同埋嗌距轉左告訴下我,有愛好既
ching請PM!
  耐無出陳述寫好治ching們唔好介懷,女女唔俾我影相,多開支睇!

PS:中場戚息女女話很多多少客幾過火,我問距苦我算唔算過火,距問:你假如過火我借會那樣對你嗎?
斯文d該當有運轉~

[ 本帖最初由 chris838 於 2011-1-31 17:34 編纂 ]
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

支持一下LC!(欲拒還迎之臨完場絕殺4083 作者:Besson 帖子ID:104570
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復