站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

KHO *^ 同 %

2萬

超級版主

KHO *^ 同 %

做0左咁耐CD ROM末於肯開番個AC.幫列位師兄推下文~
早排有2次欠好回想背列位陳述下先~
一位係 *^ ,不外佢隻係極少問問啫~便係佢粒LIN係有極少跌出0黎0既覺得LIN頭同個波毗連位得好少但係粒LIN便年夜過毗連位...鍾意咬LIN 0既師兄們要留神留神~其他效勞皆壹般係力火好極少^^"
另一位重面人物便係 % 號仔! A CUP波, 一0黎抱抱皆唔識, 要我勁自動, 開首傾計皆借能夠, 但係傾傾下佢便訓0左係我心心到, 話有D攰, 我皆覺有極少勢色唔對, 不外算, 聽師兄講咩皆嘗嘗嘛~能夠手藝問夠呢! 以後佢便去拎家, 拎一拎好唔多成10分鐘, 他媽的, 佢0黎我即烏裏, 算比屢次時機你, 以後放毛巾按背, 超冇力...腳冇按, 背冇按, PAGPAG按0左不外5下, 足係咁易5下, 我實係存心同佢數住, 第一次會做同LEE個境界, 跟住果凍超女嬉, 耳背素一素, 背素一素,PAGPAG素兩素, X眼搽兩搽, 我講0既素一素實係一下0既素完便算, 波推又係超女嬉3下, 實係3下!!! 跟住便回身起機, 沒有幸天係冇波可渣, 沒有幸中0既年夜幸係小師弟我重有極少念像力能夠壹般收射勝利^^", 以後佢着番3便係我心心訓0左5分鐘, 以後又話係呀好攰呀之類0既道話, 跟腳進來洗腳, 佢進來重睹到劈面小師妹幫人做松, 重話人洗咩做咁耐呀, 嗱嗱聲攪掂咪算囉, 我心念佢LEE D實係敬業到爆呀!!! 好沒有多非常鐘後劈面末於KO勝利, 我便同師兄吹0左陣火, 該當係年夜吐苦火先實T.T..., 冇耐佢果個小師妹皆番0左0黎, 而我果個重係洗松腳, 他媽的!!! 以後我間接孖師兄降去算...我係LEE個場皆已試過有一次會咁好娶!!! 實係他媽的, 假如100係謙分的話, 佢 - 100分皆唔夠呀!!!
不外玩0左一段小日子皆有D唔錯0既小師妹傍邊 *0 同 ^# 係我0既尾選!
最初期望新一年年夜傢皆玩得開高興心~收支安然XD

[ 本帖最初由 小師弟 於 2011-2-4 11:24 編纂 ]
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復