站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

衫到幸記, 試相頭得意少女.

2萬

超級版主

衫到幸記, 試相頭自得少女.

曾經好耐無去 / 骨, 前次同 fd 食完飯, 飲完家, 9 痕念去玩玩, 挨比老友問德律風 , 呢次目的系麗豪 18.
挨去問, oh... 18 戚息 tim  ,醉起好好仁 ching 有個下身體 11* , 再問本來返早....
再三問一個, 比肥哥訓導完, 由無到有果個...又系戚息..
算數, 抛卻呢次去麗豪,,,免得去到無件開心火...

醉起幸記有件相頭新人, 減上本人又已去過幸記, 一於去嘗嘗.... 上到去前臺,,,問定呢個相頭孖字女女得唔得閒先  
得閒無尚鐘, 又無人 call 鐘.. O.K 叫部少同我 mark 住, 我以 9 秒 9 工夫洗沐換衫,,,拿拿聲上房等 js 啦喂.

女女黎, 實系幾靚女  最少我杯茶....馬上叫佢比個德律風我 keep 底先, 呢件相頭我有能夠番食.
part one 按背,,皆無 2 分鐘, 我唔洗按 la,,,果為唔以爲佢識按,,, 叫佢幫我按頭, 佢話唔系好識果為教師無教  
但皆幫我按左陣,,,的並且確, 佢又系實系唔多識... 於是乎我幫佢按頭, 當系教佢, 等佢陣間識幫返我...
沒有一會, 女女亦覺 5 美意思, 唔比我按 la, 再幫返我錬足苦 law...
part one 總結,,, 呢件女女實系無咩 part 1 可行.... 但最少叫佢有我 buy 既相頭,, 當扯仄.

Part 2 開端, 女女先由我裏, 錫降去上面, 由裏珠, 鍚我咀仔... 我有 d 奇異 ?果為之前睹有 Ching 回應過...話此女女效勞好一般.
以是我叫佢再咀我,,啊.佢實系再 "醉" 我 wow ... 兩片咀唇堆疊互動, 固然已有車牌, 但有件靚女同我咀咀,,亦皆幾高興,
好過一 d , 一開端便話啓咀果 d.好無 mood 架嘛  

我單腳此時, 亦已共同女女咀巴, 取它一樣高低遊走,,, 女女身型 , 固然唔系我好like 既...好 slim 好細長果種..但皆唔覺佢baby fat,
反而正在該當有的部位, 有極少肉苦 la..波型好靚, 奶滋亦然,,, 一家鍚降去, 並且仲好好啜,  
女女本人話, 唔系個個有, 佢苦講我苦聽 但我皆 buy 架,,,,

自天然然天, 女女亦除我衫褲幫我推油 la,,, 由於我飲左酒既幹系,,,反響有面女癡鈍, 已挨出, 女女實系新腳..腳法已睹非常瞭得,
曉士仔挨得唔 系 苦 c 服.又要再調教佢既腳法先得 ... 我本人便後兜佢, 同佢個妹挨個號召.啊..佢又無話縮開 wow ...

完成應有既事情後, 女女 3 分鐘便曾經返黎,,,我天兩個年夜被同眠 , 佢話我凍,,比 d 暖和我... 攬住我訓左陣,,,我天傾 d 佢既家.
傾佢男伴侶,, 我又睇佢德律風 msg , 睇佢同男伴侶既對話. 疑息苦...佢天幾鬼 sweet 啊....  

以後輪到佢話凍, 苦我攬返住佢 la... 面知佢抓住我食腳, 放系佢對波到, 渣住我隻腳渣佢.. ?

最初德律風響...女女要走 la... 我起家攬住叫佢再咀我, 佢話咀唔到叫我黑低身便佢 . 比佢激死左..

總結 : 女女我有 feel 能夠再返食...不外我皆唔知幾時先再上去 / 骨 .
對我呢講系合意既,, 果為之前睇其他 ching 既考語好一般, 我無過年夜期望之下, 反而有欣喜  

由於裏面降松年夜雨. 但我系房間系唔會曉得,,,佢仲挨比我話降松雨, 叫我留底唔好馬上走住... 呢樣我實系比個讚佢  

老 no . 唔出. 總之系挨孖既相頭構成員.

回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

難得一見的好帖