站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

KT106 慘被vienna張睿玲混合體顏射

2萬

超級版主

[飛翔日志002] KT106 慘被vienna張睿玲混淆體顏射

果為公務上深圳,專登約人去金光彩間星忽克傾家,不過皆係念去四周搵食。
做定作業上講途,面知降筆挨半夜:找唔到進口…本來係冇本人進口的。
成果上到去沖完涼便係交更前一個鐘呢個magic moment啦…
照作業紙讀,要應戰嘅16係夜班,念等但係年夜堂隻係小食部同電視房,
惟有選肥肥之選一千整一個日班106。
食件奶油多便房睇F1排位賽。囡囡話要食極少家先上鐘?
冇成績。成果完第一節排位便睹到囡囡。

20歲囡囡有啲明星相,實人有兩分似vienna,固然樣同聲囡囡一定冇人天咁淫。
實在佢較似張睿玲 (90年月止性感0既女名星)0既後死版
海北島囡囡廣東話油麻天,年夜傢記得便住佢講緩極少。
本來諗住叫佢skip part 1先,好彩囡囡唔大白我表示,part 1變左做熱身,比工夫同佢傾下玩下
成果5分鐘到便完左比佢準備Part 2。實在我係已玩過正宗波推
以是背脊一推一舔(由耳仔舔到降足踭, 後門四周用腳指扮脷皆ok)馬上扯止哂,前裏玩果凍反而細佬先識享用
不外我偏偏偏偏正在呢個時分楂佢波波捽佢linlin,不外佢啜功一流跌皆冇跌
波波腳探約33.5B,硬綿綿波波目測受爸爸格式影響好年夜。
囡囡而傢先開端放啲, chok我細佬時夾住我隻足年夜傢互un
仲任我玩波波同隔褲捽, 但係囡囡怕溶粧唔太念我搞塊裏, 連耳仔皆唔玩得
做得幾個月腳勢唔會好得去邊, 隻係要佢玩其他家便要啓齒唆使下佢
我叫佢咀linlin 便冇成績, 但係女女皆唔係好狂家果d, 以是唔好玩得太反常瞭
成果叫佢chok到我要降空la, 佢居然將我細佬推到顏射我... 好彩得一shot中裏(枉我仲蓋住佢塊裏  )

以後傾下傾下便話沒有如幫我按下(果為囡囡诘問我同我同EX D 事搞到年夜傢有D 尷尬)
面知... 本來腳勢好好, 一D皆唔草率, 按得出我上背同膞頭位好松便集合按
不外力度圓裏我唔受力, 皆已知佢能夠有幾鼎力, 按到降鐘先支腳, 拿完德律風便各自回傢瞭

假如中意玩年夜波0既c hing你便會絕望
但係要效勞/靚女便能夠思索
不外, 佢仲已壓服皆我留低
出格個場冇乜配套, 搞到去去怱怱咁
下次皆係返桃島試下先

借88相一用, 固然塊粉臉實人比相稍窄

[ 本帖最初由 gdboy20032003 於 2011-7-3 12:18 編纂 ]
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復