站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

正 + 邪骨, 爽到震 . 講褲發仔

2萬

超級版主

正 + 正骨, 爽到震 . 講褲收仔

哇...皆好耐無去疏乎過啦.  
之前又話年夜運, 本人細謄無謂搏.
轉左稀稀去馬交, 喝采搵到兩餐 .

趁有日得閒, 又夾到個老友 ,夜早同佢補食死日飯.
於是早一步到步,本人去左皇崗火明 , 幹蒸, 擦背, 推油,按老正.乜皆有,,Hea 左成個晏週.
耐無dup 骨,dup dup 吓幾 C 服, 假如 5 系約左老友,實系念食埋早飯, 再攪兩攪先走.

join 返老友, 食完早飯, 睹仲苦 9 興, 飽思淫欲.挨的飛去東風路 ,  
原來, 我本人早前, 問左啊講字派黃頁 C hing ( 我皆好下肥 + 少腿 ) 但系街街, 佢認第兩, 信賴無人認第一  
攞左個會仔記,!** 德律風備用,,, 再減上本人舊相好出山皆去左果度....

面知老友包咬頸, 硬要去講褲, 唉...是是旦旦, 鬼叫佢Birthday 咩...
去皆本來條友, 已有本人相好... 我頂....
於是乎本人睇早間 list 囉....( 自知 電腦睇相無用架 + 挨幾拆 )

哈. 比我睹到個 no. 系我之前已念試既收仔... 無尚鐘, 即 mark .

睹實人啦,, body , 身型比例, 系我 buy 既,
樣. 固然挨個拆, 但小我私家黎講叫 O.K. 紮眼,
皆已有 part 1,叫做摸左我 10 分鐘 ( 前線線範疇, )已話去攞油.  
返黎我返回身, 主動解甲啜我齊身.
個波磨下磨下,咀仔, 利尖遊下流下, 我已挨熱震,   
耐無比囡囡伺候, 此時現在, 碌家頂皆止 .
我要供回身, 話飲杯火先,, 伺機等細路抖陣  

正裏再黎,,比囡囡再以以上手腕伺候我,
啜我粒 的時,我皆唔再等啦,,考下佢上路,啊.. 面到即行, 無謂免強,
中路無易度, 腳心並用無成績,
成績便正在於下路,囡囡 5 比我減 X 鷹.但我 5 服, 核心不竭測驗考試, > 挨碟. 摔碟.
挨下, 摔下, 佢恰似著左燈, 淫聱開端黎, 音頻開端轉快, 而吸吸開端轉慢.
曲覺以爲佢 5 系扮家, 似系 tak 著左...
於是回身壓住佢, 反客為主, 由身去錫, 鍚上頸,>耳背, > 裏 > 咀, 再比我考埋個車牌

我再試下, 下路,d 火不斷流,,,, 實系,,,忍 5 住, 再黎 減 X 鷹先得...
惋惜,, 下路實系...實系,,, 5 系苦隨便,
( 以上隻系我小我私家境遇,各 c hing 沒有要做準, 請事必躬親, 自止體驗一下, 睇我有沒有吹火 )

我咪講左, 我無 part 1 既,,, 以上一切, 皆屬 part 2 , 而我倆人, 系雲雲互動, 共同之下,
好直爽苦,,,完成左 呢 part . 系...實系好快,40 分鐘閣下已攪掂.  

囡囡清算返來, 自動問做 part 1,( 你知啦, 有 d 囡囡做完 part 2 咋咋帝便訓架嘛. )
收仔完整無, 按 part 1 好故意機, 有氣有力,
仲 C 服過我晏週啊....死已..   
齊程按左半個鐘有之, 仲無交止貨

我走果陣, dpat pat 位, 年夜腿位, 仲系苦收曬 d 酸痛出黎...
實系,,, 假如下次我本人, 又念有正, 又念有正, 又念慳 $, 慳工夫,一炮過...  
收仔,我一定番食.

啊..本來依傢皇崗返港唔同曬,本人實系成個年夜陸仔..咩皆 5 知 tim...
out 曬 .
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

正 + 邪骨, 爽到震 . 講褲發仔4046 作者:123456835 帖子ID:103911 邪骨不錯
回復