站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

講褲 !) 樣令 + 玩 feel

2萬

超級版主

講褲 !) 樣令 + 玩 feel

有老友返 HK. 話本國無啖好食. 我兩話沒有道伴佢上年夜陸啦.
面知, 動身時先  黎, "沙冧"話有事去唔到  
能夠比本人山君又逃去汁濟... 睇怕佢返黎幾日,, 曾經比佢山君揸幹揸淨囉..
我仲放曬聲息, 攞正牌等本人能夠安放心心, 上去玩 tim 架.....
吊唔理,,,邊上邊諗處所去...

從前逢著苦得閒, 仲年夜條原理上去,,,一定第一工夫搵 dancer 止街食飯.上佢度.
但自從前次佢請左我食飯以後, 系佢借左心願掛 ???
食完飯以後一日, 我天 sms.
我話覺得已唔同從前, 覺得自已唔再鐘意佢.能夠亦系我本人瞭結左苦衷.
從前既回想, 一切隨風吧..
自此,,,皆無再面聯系 lu.....

上路中, 系苦挨比德律風 list, 睇下邊 d 念試, 邊 d 已試..
末於, 又去左講褲,,,呢期本人去講字派多.. 覺得 d 女挑選性多 d...
本人出帖,, 提過!@* ......... 梗系念試下架啦...面知
!@*返早閃左人啦...趕唔切 timh:" />h:" />h:" />
再攞心火 no. 問,,, 局部上 Q 曬鐘, 惟有坐系年夜廳按足等 啦.

坐年夜廳  同中間果個 C 兄吹火,, 佢又比 d 心火我..
又分享邊度好玩,,,仲問我唱唔唱 noon K ...
實高興, 能夠熟悉唔同 C hing 傾下計, 吹下火, 分享下.  
最初佢上房選左 !! ,我選 !)

!) 仔相頭幾靚女  , 眼年夜.最靚, 少髮. 米六爭 d.
黎馬上挨個招乎. 好鬼女友, 話寒氣凍, 幫我琴被.  
9秒9馬上進來攞架死,,,返黎即話幫我按下先...
我話唔洗,, 訓埋黎比叔叔鍚下
佢問..唔除 bra 得唔得.?您話呢 ...   

我近來去玩皆 skip part 1,( 8 仔破例, 果為佢妙手勢,,唔 dup 返佢一頭半個鐘. 曬左佢 )
苦樣,,我天便又不斷錫. 鍚. 同錫...揸...摸...同奶...  
果為 !) 仔算細粒型, 隻好年夜波者, may be 絕望.
但果為後死....皮膚滑滑溜... 個身又好噴鼻..  

假如系貪靚女玩 feel ,好比小弟苦.. 皆能夠試下...
好快. 佢曾經念話降油攪掂我... 叔叔我梗系唔比啦.., 果為已爽夠嘛.....  
我回身體位, 好好苦招乎佢, 睹到佢其時反響, 實系已挨皆硬曬軑....
由於寒氣好 q 凍,,, 我天便年夜被琴過甚黎玩,,,
佢話我天恰似 ML 松,,,仲囑咐我唔準曳曳

系無推背, 無RPP, 無果凍,
隻系不斷錫, 不斷車 lin , 不斷啜我之下,,, 小鳥爆漿瞭 玩得好能高興...

洗腳返黎,,,先叫佢幫我按下年夜比, 年夜傢傾下計..
問我去邊度多 ?我話度度皆去下,
佢話要我隻搵佢一個... 我問話 . 你夠唔會得我一個客啦..系咪...
但, 男伴侶我隻要一個啊..
固然年夜傢皆知咩事,,,隻系冧客既道話...但果刻聽到皆笑一笑
下次有時機既...一定再找您.

走果陣,,, 又結識第 2 個 C 兄...一齊坐車..
年夜傢又再吹下火, 分享交換..曲至坐車返 HK .  
唔知以上 2 位.C 兄..會唔會黎街街既呢   

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-11-1 17:11 編纂 ]
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

支持new161