站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

抖足一個月...終於上路上富豪

2萬

超級版主

抖足一個月...末於上路上富豪

好耐無出過帖 .......
不外系度同街街兄弟與左經,一定要背人有個交接, 除非無去既姐......
古次. 去左搵富豪 2 味... 念本人踩下,,, 2 味實在系 d 乜,系棍頭 0Y ?定系袋低苦....
動身前, 皆先睇定 ad ps 相...皆 OK 架喎. 唔知實人脆唔脆...
愚便愚正在.... dry 問遲早更,,,無問  ..........
去到惟有排下隊啦...好彩囡囡半個鐘後 OK 姐.....

實人黎到... 中等身型,唔下唔少....
樣便.... 我比 ad 相呃左,,,,實系壹般,,,,,, ( 大概各花各眼,,有 C hinglike 皆唔定)

Part 1,系我要供下,,,按左半粒鐘,,........果為本人成個月無尚年夜陸,正骨皆短俸,實系念比人按下頸背...
( 實在念搵烏哥版主,試下佢果件 K to39.... 不外趴下文以後,,, 本來囡囡上夜班...  )

Part 2攞架死,,,, 唔會 Kfu 苦緩,,, 3,幾分鐘曾經返,,, ( 佢出房前,,,我叫佢唔洗去攞啦.. .扮話唔念佢走...佢話一定要攞, 我便叫佢速去速回.好鬼掛住你....個 ball)
返來 RPP , R 背...覺得又系好痕....好鬼正,,, 佢唔系下下用指尖去掃, 而系時沒有時指尖掂下你,,,不即不離...好鬼頂引..個覺得.
佢睹我恰似好好 feel ,問話睹你恰似好鐘意推 Pat Pat wow.... 沒有如幫你推耐 d...... 好哇...
前後皆 2 個字,,, 細路又頂床頂左好耐,,, 反身算數...
囡囡現在..亦主動自發,,解開身上壹切蓄搏....對燈..皆幾年夜下....
無牛奶.無果凍... 便苦樣 ball 推起去....
我便又腳又心, 不斷苦玩同錫....

下路後兜, 可碎但唔能夠挨.
上路可親...但又沒法式幹吻
無頂唔逆系...囡囡自搓..自摸.....又扮 AV 囡... 系苦叫..系苦 un.... 玩便幾好玩..幾放..
不外小我私家覺得... 唔太好囡囡本人玩...恰似好假...

經一輸你鞭我策,咀住..碎住.. 末於派彩...但初末貫通唔到 何為 2 味 ..........   

洗腳返黎...按頭.傾計.... 埋單閃人.... 9 遊遊,食飯遊左去東門.....

由於 locker 仔齊程 no service... 我古次唔比 tips...   

[ 本帖最初由 曉士 於 2011-12-22 01:23 編纂 ]
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

多謝你分享