站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

褲富再三回味的難忘調情經歷

2萬

超級版主

褲富再三回味的易記調情經歷

好耐無去玩,近來去過次正骨證明能夠正玩,果為係前次js推得好,仲係斷絕有女陪,幾刺激,古次係念證實得唔得。別的又同囡囡戀人去爆房,好關心,跟機場囡囡有別離,隻係無得果凍波推改為侍浴飲火,覺得差別。不外之前係褲好皆算趕上敵手,話道月前有次舊天重遊曾經揾唔番相好,随便揀左%仔,成果三度造訪,我唔係沉,係囡囡身材言語+行語令我玩得投。比擬較姣,睹實人絕非靚妹但皆有女人味,惋惜挨左小小合,波形ok好揸腳,初末第一次睹要留好印象搏刪值,遺憾趕上親戚到訪無得一試,最多隻係摸到毛毛,揼骨便無,治摸便有,我惟有調教囡囡,我幫囡囡按左幾家便等佢試下我d摸功,囡囡居然話已試過苦爽,佢怕癢不即不離覺得,減多両錢肉松,睹佢波邊起曬鷄皮粒的硬過鷄眼便知嚟實反響,惋惜隻有沈吻,但本人唔慢要漸漸培育豪情。以後經心做足流程合意支貨,曾經方案番食,但囡囡永夜易夾工夫,佢皆好識冧客收疑息叫我當心d又話印象易記。第2、三次睹固然等佢親戚走左先,再會時玩得更激,佢話連男朋友皆無比佢咁年夜調情刺激,況且係客!又話本人唔中意d客絕對唔比佢治搞,仲話之前背客收老脾,聽完提本人要緩工出細貨,開初唔敢過分界,但係囡囡反響令我放盡,由開初摸摸揸揸囡囡,以後又吮又咬提子,時用力時温柔,搞到恰似本人效勞囡囡,皆無做流程隻玩互動,有面好中不敷。唔少得模仿ml,囡囡反響幾好,叫到恰似做,唔知斷絕會唔會誤解,實係有d衝動,但玩時玩要知遊戲劃定規矩。前次無試,古次末可一償心願,單腳不斷遊走,顛末森林到桃源洞心,前奏以後細火緩流,用手重按核心,繼而深化挨#成隻中指曬,又再發教囡囡不即不離功力,足足挨左7、8分鐘,遠間隔睹靚鮑忍唔住用脷效勞囡囡,嚟佢條仔唔懂弄法,狂攻靚核瞄到囡囡好high,佢話有飛騰唔知堅決流。輪到囡囡主攻,中六下六完成使命。第三次睹時,雖沒有及前次劇烈,最抵死係囡囡居然叫我視住佢,本來囡囡巳經去到炮臺位沈舐炮身炮管連儲彈位皆賜顧幫襯埋,假如能夠成收露便更易記,過後囡囡話對我曾經支出許多,我走後支到短訊話跟我一起好滿意,假如喜好你怎辦,不管實假皆好感激囡囡,隻惋惜她果足受傷回老傢瞭,已知有沒有緣再會,期望她早日康復返來再散。
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

褲富再三回味的難忘調情經歷7146 作者:紫罗兰的叶栏 帖子ID:103690 再三,回味不錯
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復