站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

再遇海燕9號,我的大波淫蕩女秘書 (又多一個寫狗鱔樣版公開)

2萬

超級版主

再逢海燕9號,我的年夜波淫蕩女秘書 (又多一個寫狗鱔樣版公然)

前兩日放假無無聊聊無家做,心機思下午便鼠左上去28樓,日班皆多少女但係心火NO.皆上曬鐘,
諗住供其輪牌時睹9號便快降鐘,諗起佢前次帶左我副眼鏡個淫蕩女MISS LOOK,
同埋前次效勞實係好恰好有HEART,便拿拿臨叫部少幫我MARK定我先,實在之前皆幫9號出個陳述,
我前次仲同佢講我有眼鏡控,叫佢帶住我副眼鏡上鐘,臨走時佢仲答允購副白色眼鏡扮淫貴女秘書
下次上鐘帶俾我睇,過左一陣部少便話9號曾經OK,帶我房等佢黎.好快9號曾經HOW門房,
古次睹佢比前次肥左一個碼身型FIT左,9號係典範東北妹身體下挑著埋下根鞋 好唔多有170cm,
並且皮膚白皙年夜波,模樣標緻並且有一單淫蕩的媚眼,減上聲線溫順好有女人味.
問佢仲記唔記得我?!佢話面會唔記得並且估唔到佢實係購左幅白色眼鏡,帶左上去比前次既
烏框眼鏡 MISS LOOK覺得更淫蕩更風流,馬上抽下火揸揸抱抱左一陣然後開端呢次淫慾秘書偷情之旅

PART1:
正骨夠力火唔會揸流攤,同佢講背脊腰骨赲佢好俾心計心情按,越按越降到PATPAT位便開端用指甲挨圈,
瞭脾那,C眼位皆掃埋,掃到我碌鳩皆硬埋頂恆曬,便叫佢去拿油...

PART2:
回身背上波推,9號對波年夜得黎唔會林好有量感,尾先成對年夜奶量降我背脊度去去回回咁挨圈,
由背脊開端到腰位, 再降到PATPAT時佢仲用粒LIN頭係咁瞭我C眼,用對奶一路掃到小腿再上返背脊,
然後佢係耳邊度悄悄問我:寶物 你舒適嗎?講完仲要用條淫舌奶我耳朵..我頂唔逆回身佢量我食洗裏奶,
成對奶量降我塊裏度,我一邊恰似BB咁啜奶 一邊悄悄搓佢另一邊乳房,玩到佢悄悄咁嗟歎,
逆勢推低佢面臨裏便車降去,重車左一陣再做前裏波推降到肉捧位 玩挾腸一邊用淫舌奶我粒LIN,
視住佢帶住白色眼鏡個淫樣奶我實係刺激度爆燈,到我念出時我便叫佢訓係我側邊,我一路啜佢對年夜奶
一腳揸佢PATPAT係咁搓,佢便用好熟練既腳法玩我龜頭同柱身,唔夠2分鐘便放射出黎瞭...
以後戚息同佢摟摟抱抱左一陣囡囡成日用淫眼黎電我,由多腳玩我收年夜砲,搞硬左我梗係唔會放過佢,
第兩Q係佢對黑滑年夜乳度噴粗..

三寶指數:

上: 6(重車牌壹視同仁)即係你有其別人冇啦
中: 6(爆燈,爆乳粉LIN齊開放+反響好)唔出偶
下: 3(E媽到,隔紗揸PAT卒鮑)姨媽到隔西瓜皮仲卒到鮑

很多多少人話擺明告白冇成績當資訊 , 但係面解咁多人憎寫狗鱔  本果係為供吸引客源以是將曆程做年夜 , 去到冇o個回事贻害不淺 , 但是三寶指數隻有獨占寫狗標識表記標幟!

總結:
呢次序遞次兩次上佢鐘,效勞立場皆唔駛再多講,佢係我正在海燕試過既技師TOP ONE,
共同度下,年夜波,白皙,下挑,淫樣媚眼,溫順聲線,好工夫,再減埋眼鏡年夜波秘書FEEL,
一定再翻啅!
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員