站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

深圳骨場

2萬

超級版主

深圳骨場

轉揭

變亂發作係我傢姐身上,大要係上年既事。話道有一晝夜早10閣下 我天食完飯年夜傢皆好攰 聽日咁巖年夜傢皆放假 咁便即興同左我女伴侶 我傢姐同佢男伴侶4人偕行番左年夜陸深圳揼骨。果為我天太奈無返已往啦 從前我天揼開有間細場仄靚正 叫金x火療會 但果為太奈無去 以是唔知仲有沒有係度 咁便挨去問d成日返上去既老友鬼鬼探下路啦 一問之下本來間家拆建過變左正骨 以是便引見左間唔錯既比我天 佢話揼過幾舒適架 間家叫碧xx天 咁我天咪去試下囉。好啦上到去1面幾 搵到間家 情況唔錯 但唔算年夜又唔算細。年夜傢各自沖完涼 便拆lift上一層去年夜堂等 齊人後先按足 按完部少問我天做咩效勞 我天簡左推油。果為從前我天揼開皆係一間房 4小我私家4張床連住訓 但呢間個部少話佢天無4人房 隻能夠兩個兩個咁訓。無得簡既狀況下各自去左本人間房啦 成早流流少我同我女伴侶皆訓得好舒適。而傢姐同佢男伴侶便左條路仔 條路仔有4間房 佢天係左腳裏既頭一間房。我傢姐話一開門曾經feel到有極少唔舒適 但在理到左去。技師揼完簽小費走人啦 咁佢天皆好攰 便曾經準備馬上訓 而我傢姐男伴侶便一早係揼松既時分訓著左。我傢姐佢推埋左佢本人將床過佢男伴侶度 禁左陣腳機較定鬧鐘聽日起申 便放底左部德律風訓 當佢開埋眼唔夠幾秒鐘 feel到有家係床頭止黎止去 本先佢以係錯覺 但皆有極少驚 果為覺得到好真正在 。佢立刻用張被擋住個頭訓無幾奈又feel到有家係度瞭拜拜肉位置 佢立即好驚 回身攬住佢男伴侶訓。合理佢準備睡既時分 又feel 到有家擲住左佢側身位 佢去鬱但鬱唔到。果為佢係疑天女既 以是便立即念上帝經 我們正在天上的女 願你的國來臨........幾秒後實係無左 個心皆定左 末於睡。 。。
但佢收左個夢 夢裏佢皆係準備訓覺 忽然有小我私家係對門度視黎 有揼過骨既伴侶皆知門上圓係有塊玻璃,佢視到有個呀姐視黎 然後烤門左黎 笑住問你天係咪叫左年夜杯火 我傢姐便問佢無呀 個呀姐便立即變左樣 用左個兇惡既眼神視住佢講 :成日有人叫 無人飲。佢個夢收到呢度便嚇醉左 佢好驚好驚 已驚完之造又feel到有家擲住佢 古次佢曾經驚到唔識再念佛 馬上9秒9推醉左佢男伴侶 話好唔舒適沒有如轉房 男伴侶話好呀 。叫左人黎 話轉劈面間房比佢 面知一開門我傢姐又feel到唔舒適 便同佢男伴侶講 算啦沒有如天降去年夜堂訓算啦 跟住佢天便問番lift降番年夜堂訓 降去途中同男伴侶講巖巖佢比家擲 男伴侶便好快咁問佢係咪兩次。。我傢姐話 你面知呀? 男伴侶話果為我皆feel 到 不外唔敢推醉你同你講怕你驚 但面知你推醉左我 。。。跟住便係年夜堂一曲訓天光 走到第兩日走我便曉得左上裏佢逢到既事 但我同我女伴侶咩事皆無 但個心皆好 果為呢個唔係故仔 而傢發作係我傢姐身上。
今後,我天便無再去呢間家。
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!深圳骨場8217 作者:廊桥遗梦504 帖子ID:102989 深圳
回復

金牌會員

支持一下深圳骨場6581 作者:hyq481 帖子ID:102989 深圳
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復