站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【太子】水晶 (新人帖)

實習版主

[wilssonlam陳述]【太子】火晶 (新人帖)

講極少空話,咁年夜個仔第一次出嚟玩,皆同D 90後CD ROM壯壯膽。
挨德律風上去實在無乜多餘家,你講念約邊個,得唔得?幾耐以後到,留個姓。
(能夠係太子嘅姐姐比力好規矩,初體驗面比力,聽人講金帝同太子好規矩先決議去呢到放鬆)
下一個心思關隘係止上樓止去,咁呢個無架啦,你皆約左人啦。
到去便同佢天人員講約右邊個姓乜,佢便帶你房,同埋問你之前有冇約過,呢到D師兄話照實問皆OK。

到房一陣,你約嘅果位便會到,挨聲號召,放對鞋係床下底便開端。

以下注釋講返囡囡

咁之前睇左咁多文,便約左火晶啦,佢恰似好驚小弟咁,小弟留鬚烏真又實係同印巴恰似樣,咁講流利廣東話先放鬆很多多少。

—火晶(太子)

—樣:7/10

—下:155—160

—波:硬,小小下垂

—年齒:40減走唔甩

尷尬嘅收場,講幾句我尷尬嘅表面便開端各自解甲,咁火晶便好幫我腳,除衫褲呀,鞋呀皆幫我放好,然後表示我去洗沐房。
米半乘一米咁高低年夜,得兩收洗沐液,細渠同花灑頭咁樣。
到去囡囡便係到較火溫,睇咁多文,我知能夠揸下波,咁固然揸下啦,火晶皆無乜家嘅,由你玩 ,但係佢話唔好撩佢奶頭,得,聽話。
咁佢便會同你捽下洗沐液,捽下弟弟啦,前前後後咁,總之平常本人做嘅家,佢會幫你做。
以後開端嚟料,我皆扯到止曬架啦,佢皆BM你,對波漸漸天卒均齊身係幾好FEEL,然後佢浪浪個心,又叫你浪浪個心,以後開端吹左幾心火簫,係有DD以爲末於戲肉。

—吹簫齒感:有,間唔中FEEL到,然後你會比佢果下齒感好出戲,假如無呢家,覺得好快去咗一炮。

唔係火簫好耐,實在皆一曲有講下家咁,唔算極尷尬嘅,不外佢知我鍾意玩波波便講:皆話一陣先啦,成日揸住,面伺候你呀。

床到實在有3條巾,第4條係鋪左係枕頭到床尾,挨曲咁。咁拎一條坤身啦。囡囡城市拎條坤身嘅。第三條一陣沖完涼比本人坤身用。

佢叫我訓上去,咁無做到背皆無做到鑽,佢話我鍾意玩波,便爬上我身到比我玩,垂降嚟又搓又哄塊裏埋去食下波餅皆無炸營。

—車牌:中車。

咁佢皆好仔細咁用條脷去均齊身。我比力尷尬,佢一曲皆有小小顧忌,我比力多毛,但佢皆無搞到我好唔舒適。本人知本人事啦。

然後該當係果為走左背走左鑽,佢起勢吹簫,並且我硬左好耐,洗沐到呢傢,佢猛咁話:好硬好硬。
吹左5分鐘皆有多,皆係果句,D齒感抽離一下,又抽一下,我皆舒適到咬起條腰頂返佢,係舒適嘅。

上套,松要呀,帶左公傢0.01,睇到佢D套皆以爲有排磨。以後女上位,騎左幾下高低,然後囡囡又會前後磨,無左吹簫齒感係幾好FEEL,然後佢皆攰啦,佢叫我嚟,著力**死佢,咁便轉左男上,凶左降去,推幾下深又忽然漸漸推下淺,又推幾下深嘅,囡囡皆好識做,腿伸開,又MARK到好年夜,比你舒舒適服推佢,然後又車佢幾下,實係無幾耐(我屎),我曾經講,唔得啦,要去啦,佢便攬真我,交貨。
已完已完
囡囡等你賢人悄悄天過左,皆等你漸漸蚊返出嚟,然後佢會猛扯紙巾接你個袋。過後啜左細佬兩下,唔知算唔過後簫啦。
囡囡訓係側邊腳臂一陣,再表示我去沖個過後涼,即係侍浴。然後便坤身啦,唔少氣啦。

咁皆持續同囡囡講下呢樣果樣,我新嘛,佢皆好肯講下呢樣果樣,比我知多D,比方指甲再剪D,留鬚仔車佢OR 奶佢城市有D唔情願,佢話好敏感。
然後忽然,佢教我面樣揸波撩到D女爽呀,便咁著住衫,推低一邊奶係到教下我撩到囡囡舒適,舒適咪年夜傢高興,高興咪效勞105分囉。
唔知係咪我太薯,佢又持續同我上堂,教我面樣同佢mm拍門最爽,同揸波一樣,企係到推開底底便教,又抓住我隻腳,教我面樣卒。
以後隔住胸圍搓左幾下,諗住進來交錢啦,係門心又留住我,叫我從後攬下佢,我固然聽話,仲收多下溫順挨籮友比佢加。

以後出返去便去返前臺畀錢,乜皆唔使講,記得講下唔該曬。

總結一下:火晶比我覺得,同埋我本人皆以爲故意去搵個溫順D嘅囡囡,帶你玩過一次先,然後以後要面便睇你小我私家啦,有D覺得係遠搵個SL。佢有氹下我減鐘嘅,不外唔好啦,我念用D彈藥試多D唔同嘅家,去下其他場FEEL下。不外做為第一次,火晶比我覺得係FEEL GOOD,無乜好抉剔啦,硬要抉剔,你返去**本人隻腳算啦。至於面樣揸爽同撩mm,留返比你天去上堂,乜皆講曬,邊個去試囡囡?

註:wilssonlam陳述-太子/金帝/悅去
Superadmin

wilssonlam陳述, 太子新人帖
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

路過,學習下