站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【京華】第一次出帖·水晶 (新人帖_有圖)

實習版主

京華 火晶 (winning11圖片 寬禁轉載)

[6641789654陳述]【京華】第一次出帖·火晶 (新人帖_有圖)

註:火晶 凡是返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有本相

曾經玩左很多多少年指壓亦皆係呢個會商區好耐但呢次係第一次出揭 空話唔多講
上到京華曾經以爲情況十分好再比人帶到房 愈加係長遠一明 天花有鏡比我嘅覺得係5星級feel問我有沒有熟悉 我話無 於是便話引見個比我 跟腳比左杯火我喝咁啱呢排凍 太揭心啦
囡囡咗泥 身體壹樣皆啱我心火 同埋我本人一般皆唔會彈 佢到房家皆已放高攀曾經抱住我 車左幾下 咁固然我隻腳皆有抽佢火 相互摸左陣以後佢放低家便話幫我除衣服 洗沐先
到洗沐房皆係一般家啦唔多講
ok 沖完 我例skip背 正裏佢爬上我身 我一邊揸佢波 一邊同佢車 以後換左69姿式 睇到佢mm唔烏 有趣 十分好 可食用 咁我便做唔做皆無所謂嘅 佢一邊吹我一邊食 忽然有feel便射曬佢心 吹功泥講 佢算係我試過嘅囡囡前段班又沖個身 出泥仲偶然間幫我按下頭 吹下火成個曆程皆好高興
以上齊人腳挨陳述 但第一次出揭 能夠會溜左很多多少家無講 諒解下

該當夠600字節 實係挨得辛勞架 期望有成績唔好間接del左呢個揭 我能夠再改。費事曬

註:6641789654陳述-京華
Superadmin

6641789654陳述, 京華新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

支持new161