站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【雲來】情人感覺滿分·可兒 (新人帖_有圖)

實習版主

雲去 可女 (winning11圖片 寬禁轉載)

[saitwo123陳述]【雲去】戀人覺得謙分·可女 (新人帖_有圖)

註:可女 凡是返 13:00-23:00 / 156cm

有圖有本相

樣貌:8/10 (好主不雅)
身體:8/10 (B到C之間) 微肥小小肉 jeng 158下
效勞:9/10 睇你去開咩場,我便以爲情侶feel嘅效勞謙分
情況:9/10 (我十分鍾意)
年齒:30頭 (一定係)

話道有一日血汗去潮睹雲去有特價劣惠便快快足衝左上去,一上到去個年夜堂靚到呢 一個字掂 跟住即刻收左收火俾我房 到去實心坤淨又年夜 洗沐房又夠年夜 電視嚴重42吋下渾 淨係呢樣家成件事皆以爲冇嚟錯呢度事閉我好食情況 過左5分鐘 開門睹到可女啡色微卷少髮 重好可笑容 我便曉得我昔日一定會爽到愚 閒聊左幾句 可女便摸下我上面 同我錫幾啖 跟住便洗沐全部火中簫 心感好好 覺得到當真吹 唔係hea你 吹左5分鐘 便嗱嗱淋進來坤身主題 一上床我便恰似黃帝咁訓係度 可女便吻謙我齊身 然後漸漸從我單lin吻到我肚臍 再吻到我嘅小肉蟲漸漸小肉蟲變巨龍感觸感染開口腔裏嘅每一吋 赴任沒有多咁高低 我自動要佢瞓低我伺候佢 我開端從佢嘴仔錫曬佢齊身 最初再錫下佢耳仔 發明佢耳仔嘅敏豪情度係不成念像 我不竭錫佢便不竭淫叫 跟住我便睹沒有多上袋布道 一便覺得到火多 周感皆好好 一定係松緻嘅 便係呢個時分我漸漸由一波 推到上三波漸漸感觸感染到佢支陽股嘅能力 便係我好唔多爆嘅時分 即刻換狗仔主動波 視住d鏡睇住佢主動波實係好鬼正便係呢個時分我本人放慢速率爆左 跟住可女便即刻攞紙巾幫我渾淨坤淨 然後再攬住年夜車左陣 跟住便洗沐 最初睹重有小小工夫便幫我按下摩 伴我食下煙跟住便響鍾lu
過後覺得實在我以爲根本效勞一定有 隻不外係我更註主要有情侶之間嘅覺得 本領吹功實係一流 本人能夠啱佢口胃以是有年夜車邊做邊車

(請尊敬囡囡) 會可返食? 一定會啦

最初小弟皆係第一次寫陳述 有錯字唔好睹怪 實在我有很多多少覺得用筆墨實係表達唔到 隻能夠講我嘅感觸感染一定比筆墨更出色。

註:saitwo123陳述-雲去
Superadmin

saitwo123陳述, 雲去新人帖
本主題由 System 於 2022-7-25 04:00 消除限時置頂
本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯