站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【金來閣】服務真係冇得彈·菲菲 (新人帖)

實習版主

[FUKATEYA陳述]【金去閣】效勞實係冇得彈·菲菲 (新人帖)

樣貌:2.0/5 我諗四尾啦 咁效勞型皆預咗係冇乜樣
身體:2.5/5 B實波 超年夜lin 腩皆唔細
效勞:5.0/5 食過最好效勞嘅
飯食指數:4/5 效勞實係太好 本人又唔係相頭至上
琴日約完昔日準時到步 房等咗2分鐘女便咗嚟
果為皆預咗相頭唔好㗎啦 以是便事先除咗眼鏡
咁佢到嚟以後我哋便各自剝光豬 除完佢幫我掛起啲衫
以後便立刻跪低喺床邊幫我即尺 無齒感 吸力幾勁 時沒有時仲錫下袋底 做得皆幾耐下
過咗陣便洗沐啦 沖得認真嘅 奶lin 袋 火簫做齊
出嚟佢幫我抹坤以後我便趴低 佢由耳仔到胳肋底 再漸漸舔降去做毒龍 皆幾深下
以後又漸漸舔降我隻足 好認真咁幫我啜曬10隻足趾 再舐坤淨我足板底 第一次試咁樣 好舒適
舔完足我叫佢幫我做多陣毒龍 皆冇詐型 好共同
做多左陣毒龍以後又幫我吹左陣 我便爆嗰陣便叫佢坐上嚟 佢便自動環坐 周感令我10分欣喜
估唔到年歲咁年夜仲咁揭服 佢喺上裏搖咗一陣以後我便開聲問佢係咪能夠去後門
佢好年夜圓咁話冇成績 仲馬上降嚟趴係床上裏 咁玩後門我便要供帶套 佢皆幫我帶好
到後門又係一個欣喜 同前裏唔同 好松真 特別事進口
用後門推咗一陣以後以爲便爆喇 馬上抆出嚟除低個套再插去前裏 一插降去馬上爆曬出嚟
實係爽到冇得彈
爆咗以後又好自動咁幫我過後簫
以後洗沐冇咩講啦
沖完涼便咁啱好響鐘便叫佢去先 抖多2分鐘飲咗杯火便進來埋單

註:FUKATEYA陳述-去閣/鳳鄉
Superadmin

FUKATEYA陳述, 金去閣新人帖
本主題由 System 於 2022-10-28 18:00 消除限時置頂
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復