站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【新金田】好砌好玩的琦琦·70號 (新人帖_有圖)

實習版主

新金田 70號 (winning11圖片 寬禁轉載)

[31574bb陳述]【新金田】好砌好玩的琦琦·70號 (新人帖_有圖)

註:70號 凡是返 18:00-03:00

有圖有本相

果為哩幾個月係四周做家,減上事情壓力冇苦年夜,以是趁便看望下啲囡囡日,瞭解下佢天ge身材形態,須要時為佢天供給經濟支援。係哩4個月裏,年夜鬼話話皆造訪佐十幾囡囡,傍邊不免中伏,初末十隻腳指有是非,但衛死,效勞好極皆唔會好過一樓一,一樓一試過批注莞式效勞,但隻得火簫,試過波推要減100,問你服唔服。

講返古期 配角,新金田70號,佢ge身材形態該當係我遠期造訪過ge囡囡中最正,看相冊發明唔到佢ge長處。

講返當日,我正午睹民圓話70號似琦琦,又話年夜波,於是約夜早8面,鐘房話ok。夜早飯後提早10分鐘閘,冇暫囡囡拍門去,問啱唔啱,我話啱。以後各自解甲,佢幫我掛衫,時期閒話傢常,自動問候,哩下抵贊,以後佢推我浴室。

浴室篇:

實在有女人幫我衝涼係我夢昧以供ge糊口。佢到浴室校火,我固然年夜爺感企係到等佢效勞, ,哈哈! 以後浏覽佢GE身材,, 波波好年夜,,有極少肚腩,皮膚幾好, 屁屁幾年夜,以後我後上揸佢波波,佢問我火會唔會熱,我話OK。 佢便開端幫我查洗澡露,跟做用波波洗我波波,再洗我背脊, 然後一時玩我細佬,一時搞我菊花, 跟住去個火簫,我古次由你玩,下次輪到我叫你面玩。跟住洗咪心腔及身上洗澡露,再去其中車,以後進來.

床上篇:
出佐浴室坤身趴佐響床到, 以後佢出去,開端用佢對年夜波遨遊我背脊,漸漸降屁屁,到足,以後去毒龍,狗仔簫,玩佐一陣。
以後回身,先去個年夜車,喂奶,食我兩面。再去吹簫, 我便一時猜佢牛乳,一時摸佢mm,玩佐幾分鐘,我叫佢趴上去食鮑,玩佐幾分鐘。

以後叫佢騎上去,佢上套後騎佐上去,佢一路搖我一路玩佢年夜波,以後去個老夫推車,我一時扶住佢條腰九淺一深插佢, 一時用敵手沈拍佢PATPAT, 以後再去挨樁, 年夜鼎力砌佢,實係爽到冇伴侶。以後忍唔住爆佐。叫佢去個過後簫,跟腳去渾洗著衫走人。

囡囡大都用壹般話相同, 皆幾健道,思惟開暢。

囡囡: 新金田 70號
樣貌: 8/10 40+實係幾似琦琦
身體: 7/10 有籮有腩
波路: 8/10 D實波,看降幾正
腿形: 7/10 壹般
周感: 6/10 壹般
效勞: 8/10 交足貨
投: 7/10 幾投
足鐘: 足
返食: 成日念返食,但念試埋其他女

註:31574bb陳述-金田/鳳鄉/京華/年齡
Superadmin

*布告【新金田】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去新金田支付嘉獎

新金田指壓

31574bb陳述, 新金田新人帖

本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復