站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【三川】大波波洗面奶·Apple (新人帖_有圖)

實習版主

三川 Apple (winning11圖片 寬禁轉載)

[95132199陳述]【三川】年夜波波洗裏奶·Apple (新人帖_有圖)

註:Apple 凡是返 14:00-02:00 / 158cm

有圖有本相

樣貌: 6/10
身下: 該當155閣下
波路: 實波該當有c-d
體態: 腳細足細,少肚腩

上彀睹到師兄啲陳述話Apple Ok 於是挨德律風去三川會下呢個Apple。
房等3分鐘閣下佢便嚟啦,一嚟睹到佢恰似好高興咁嘅樣,我問佢做咩咁高興啊佢話冇呀我皆唔知能夠睹到你掛。十分健道

你除衫便曾經睹到佢身體好凸起,我馬上抽嚇火先,以後便年夜傢抽住火咁除衫咁我哋去洗沐佢皆好認真漸漸同我洗坤淨洗沐皆係做嗰啲嘢啦。佢有一樣嘢好凸起便係佢腳細足細,佢幫我吹嘅時分同我講嘢!隻腳幫我挨咗飛機,佢腳認真細挨飛機好舒適,好啲俾佢挨下便出。
進來坤身正場,佢一上床便攞對巨乳碰降我塊裏度請我食洗裏奶,仲話要做奶媽。好鍾意我諗該當食咗幾分鐘佢皆冇詐型,我食夠以後佢仲問我,夠啦唔食多陣。正式開端佢嘅效勞,皆係嗰啲嘢我要供69,Apple好共同,但佢身下該當得150閣下,69嘅時分佢幫唔到我吹,但佢隻小腳又幫我挨飛機,又好啲射左,我馬上要供上套先女上,女上嘅時分又要供我食波波,以後男上又要供我年夜鼎力屌佢,最初系視住佢對年夜波波左搖左擺下袋

過後陳述:百般小弟皆十分合意特別佢隻腳
絕對冇跌錢,一定返食

註:95132199陳述-三川/太子/怡秋/年齡/美好
Superadmin

*布告【 三 川 】陳述超市現金券*$150*$100*奬勵再減碼Ver6.0
*每份尾收陳述可獲$150超市現金券,陳述/簡報可獲$100超市現金券
*每個月名額沒有設上限,陳述越多奬勵越多 (背評及混淆陳述沒有會采取)
*奬勵要供-囡囡該月需有上班/ 尾收陳述(囡囡第1份陳述)/ 陳述簡報(500字節以上)
*每個月最尾一日停止,得奬名單每個月1號至5號正在疑箱內公佈
*初次獲獎者必需正在5號之前回答及注銷,由每個月8號至月底行,去三川支付嘉獎

三川指壓

95132199陳述, 三川新人帖
本主題由 superadmin 於 2022-12-30 20:25 限時置頂
本帖子中包羅更多資本
您需求 登錄 才能夠下載或檢察,出有帳號?立刻註冊

x
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

沙發!沙發!