站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【西班牙】3P·千千

超級版主

[Assman0402陳述]【西班牙】3P·千千

禮拜六做完嘢得閒忽然色心起念玩刺激嘢,於是挨比千千睇下有冇工夫,本來隻念約佢坐歡欣區做下演出,面知佢話本來曾經約咗個客碰咗工夫,跟住佢同我發言沒有如等佢一個伺候我天兩個男,我心諗皆好wo,睇住佢露同比人屌馬上便答允!
降到去喺出門攪埋d放心,同年夜班講約咗千千,咁啱本來企我斷絕果位師兄便係我昔日partner,帶位便帶咗我天去年夜梳化坐低!
好快千千嚟到,我便唔虛心先同佢挨個車輪先,佢幾鬼心慢馬上拿下我件衫錫我lin頭,C兄皆唔虛心擘年夜佢對足撩佢西,撩到火聲同淫聲四起,聽到我其時曾經硬9曬,我叫千千服示X哥(省事開名),千千好聽話馬上照做,我睹千千攞個屎忽對住我我固然要食鮑,一食降去沒有得瞭,成裏皆係鮑汁,我舔到佢愈加不斷淫叫我諗成個場皆聽到咁濟,以後千千話念一齊露,我實係已試過,佢叫我哋一齊企喺度然後將我哋兩條賓州放喺心前用條脷舔我天龜頭,我拎電筒照住佢喺度露個樣實係恰似做咗Av男配角咁,同埋我皆係第一次覺得到第兩個漢子條賓州同我咁遠間隔打仗實係好high!
我真正在係忍唔住要先屌,千千坐上我度一路蛇腰擺動,一路心露住另一個,我用照住佢露撚個樣實係淫到沒有得瞭,以後到師兄屌時我做返壹樣行動比佢露,失落轉位又係另一番感觸感染,最初我轉狗仔式後,佢真正在太幹,又識支陽,終極同千千一齊飛騰,我射時Feel到佢裏夾下夾下恰似念啜坤我每一滴粗咁實係好正!
古次實係好玩以是皆忍唔住要分享下比人知,故意去玩記得挨德律風booking!

Assman0402陳述, 西班牙
本主題由 superadmin 於 2022-10-16 18:53 提拔
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層