站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【桃源水療】重開首炮·桐桐

超級版主

去呢間係貪佢仄 又遠公司荔枝角止已往唔使10分鐘 我又已到六條嘢拆巴士能夠$2 止下仲好 去到再止兩層樓梯便到現場 本來皆有幾個月無止嚟呢度揼骨 覺得很多又優良 兩三四波皆唔使停三個幾月咁耐 實係要講細心囉

我細佬要搵女食下挖飽 我個背又攰要搵bg鬆下爽下 啲bg又要搵食 古次真正在啓得太耐 同年夜傢列位巴挨諗法一樣有得玩便盡玩 唔知幾時第六波 隨時能夠恰似上海咁 本天啓唔俾鬱加

上到桃源睹番ching ching又有絲絲同埋桐桐 皆係舊相好局部皆做過咁古次散舊為主揼骨出個骨水爽下壹樣主要 咁已房洗沐皆傾成三四個字 皆係講呢幾個月無得玩佢哋無工開之類 同之前有極少唔同係多咗間房同換咗啲牆紙同梳化 皆揼本肯費錢拆建下

實在三個皆揼得效勞又ok揀邊個無所謂 但傾傾下ching ching有客call咁我便揀桐桐 房洗沐有紙底褲拖鞋毛巾准備好 沖完涼揀完身 桐桐踩著下踭鞋烏絲房襯埋吊帶背心仔 仍舊有芳華氣色少女味 固然佢必定皆有30歲約莫30-33閣下 不外個款仲後死 並且揼得力夠位準無慳力 號召固然無得抉剔仔細掃股掃足掃背掃腰 連格甩底足板皆有 超爽超痕似觸電似被蟻咬 減上耐無俾女仔rpp耐無出嚟玩 結果覺得係從前恰似已逢過咁爽咁正

回身硬住對住桐桐年夜傢又笑笑 佢便坐揭埋身便利我伸腳 固然唔係床尾我便解開啲過陣腳癮 桐桐減極少油降腳便挨樁啟動 幾分鐘便將我谷埋三個幾月的骨水噴咗出嚟 覺得無得頂 要讚 踩減揼鬆曬細佬又鬆曬爽曬 皆仲係四舊半火無減價  超合意

偶雲驚松陳述, 桃源火療
本主題由 superadmin 於 2023-1-17 02:44 消除精髓
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!【桃源水療】重開首炮·桐桐8368 作者:陆子525630 帖子ID:101912 源水,桐桐
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復