站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【星河】重臨舊地唔係豬扒·阿珠_86號

超級版主

縱日睹成功11呢度有銀河引見

聽從前啲巴挨講又聽其他場同其他喺銀河做過的bg講便一般啲

場舊造度好工夫又唔足以是一曲皆甚少去

仲記得從前銀河之前個名叫新天下加

成果睇到winning11介妱又忍唔住去闖闖

叮噹一聲感到到有客即係我降嚟

有廣東女聲嗌歡送然後locker仔出嚟驅逐

咦係後死仔喎放心體溫減針卡例牌行動

咦間場公然同相中睹到唔同曬拆建創新過

換埋電子鎖啲locker新曬

有坤幹蒸開放咁等一陣先蒸好新公然係拆建過

個廳睹到啲梳化好新好坤淨仲有埋酒粗噴噴同搓腳液

重面係睹番老尖尖沙咀桑拿件司理

佢話呢度換咗人佢皆過嚟持續早更做司理

有帶嗰邊啲女嚟代價仲仄啲

係$699包曬然後拎個囡囡餐牌俾我睇

第一次嚟我又唔識幹脆叫佢引見

成果係86號阿珠

我睹winning網得四個女但現場囡囡餐牌有8條女

能夠笑裏佛版主已影齊相

唔美意思講多咗

熟悉司理話啱做無妨下次搵番86阿珠

唔係便下次介妱第兩個

囡囡:86,完工名阿珠

年齒:目測30頭,約莫30-32唔老唔嬋

樣貌:個名叫阿珠人便唔豬,唔係豬扒唔係肥豬裏,妝濃濃的無假眼捷毛無重煙脂粉,粉底唔薄極少唇膏,唔係出格超班但又幾好款並且有天然式笑臉,立場幾好,裏嗰浸令我受降

身體:約5呎1,無乜肥肉無細腳臂無薄腩,幾均稱平均,34D,後睇便相若皆係34D淺啡唔深色的咪咪光彩我指最頂端兩提,皮膚亞洲人黃種人皮膚偏偏滑

骨技:識揼夠力位能夠,勤力咁跑上跑降又用腳又用足,陪伴係BB油推拿膏推油,腳勢唔錯吖

前奏:單腳十指環抱我條頸我個背我條腰,降到腰下便係足位,然後便伸腳後潛覓寶搵泉源,腳勢好正實在每下行動皆似觸電咁爽,果為皆唔知佢下一輪會面做,每掃一下皆咁正有啲心跳加快又有啲痕到上頭上腦......仲有吹奏環節呢個便壹般覺得,但洗車底便覺得正很多,皆係個圓型位小我私家比力敏感啲易有反響啲

正戰:上膠笠便女上籌謀,騎足半程,初初我皆係乖乖哋感觸感染下,淨係兩隻腳幫佢扶住兩個咪咪,一時又扶住佢對黑滑年夜髀咁囉,但睹佢力衰我便接力背上碰番佢,轉位先嚟狗仔後花圃,呢下覺得又窄又暖和,隨之而嚟係感觸感染到佢好幹,咁呢啲固然係佢實反響,兩分整鐘再換位伺機抖抖回氣,咁便戙下佢一邊足玩半邊,但皆係百鬆啲下唔夠兩分鐘皆係要派禍利完事瞭,乜皆噴曬俾佢

立場:事前做足過後渾淨仔細,聽教聽話無烏裏

總結:唔係新場但創新過又換咗人,固然識個司理,但第一次即俾件好嘢嚟,唔係泵你一次序遞次兩次先俾好嘢你,呢種立場要讚,代價唔貴七舊包曬,能夠再食呢條女,呢間場皆能夠再試

晏菲路陳述, 銀河
本主題由 superadmin 於 2022-12-9 04:01 挪動
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。