站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】另一陀地後生妹·阿寶_26號

超級版主

前次係禮拜六,古次皆係禮拜六即係縱日啦,又去咗油麻天麗晶,前次做19阿菲好值得回味,後死走肥玩得白皙,諗住翻啅但又念食新嘢,實在壹定係新女隻係我已做過亦已睹過,人物係26號阿寶。

壹樣皆係陀天,壹樣皆白皙黑滑,呢個仲後死皆係嬌小型但已至於唔夠五尺,典範噴鼻港當地後死女嗰種,睇埋佢齊相後便必定已死過,正菜一碟,樣固然ok啦。

呢度拆建過處所舒適咗,齊場啲天顫皆好新唔dirty,條樓梯止降去皆坤淨,係諗起陣間走時要止樓梯走,同bg玩完要止樓梯走

重面初末係女仔28號阿寶,房睹到實人公然有長遠一明覺得幾好款幾斯文眼年夜年夜個樣幾奉迎,減埋套露半邊球同露腿短裙,已打仗已埋身曾經必定有下落。

揼算能夠,固然同其他有經曆骨妹有極少別離,但feel到佢皆好故意機,力開端強便用腳踭大概轉腳以後便間接用足,即係企上嚟踩背,當地女仔唔偷懶又係要讚。

效勞圓裏皆要讚先係用腳漸漸掃背又掃腰又掃足又掃,有極少經曆喎,呢啲一定係骨場教返嚟唔會同本人條仔咁rpp啩跟住有body又用埋佢個鯉魚小嘴玩深條理,根本由rpp開端曾經硬咗而傢隻係水上加油,然後便兩開為一佢坐喺我上裏一輪後便到我接力,推又有衝又有對足好靚又幼實係有排玩,以後又玩番女上皆有幾個回開。

另一要讚係佢過後渾淨皆好仔細又無華侈工夫,好快又番房缱绻多一輪後啱啱夠鐘

26阿寶同19阿菲各有長處,下次去麗晶皆話唔埋,能夠再搵已做過的女或任何一個,留番下次先諗lu

幽皮士陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復