站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】新女外型身材服務都好正·阿美_30號

超級版主

[小飛俠陳述]【麗晶】新女中型身體效勞皆好正·阿好_30號

去咗油麻天麗晶開番餐,居然俾我聽到兩個壞動靜

便係尖沙咀的威僧斯本來重開以後即係4月20日以後到而傢仲已開得番

我仲喺度留咗唔少足毛加,我又無止已往尖沙咀嗰邊,以是到昔日喺麗晶先曉得呢單嘢

咁我皆去開麗晶以是皆生生哋多火吹,locker阿哥又吹到戚息室又同女主任吹火,吹吹下又聽到另一個壞動靜

另一單便係尖沙咀的尖沙咀桑拿皆係做埋昔日,即係來日诰日6月1日便褶埋閉門年夜凶,咁即係又少咗一間場

呢個疫情實陽功,無得遊覽又少咗幾間揼骨場玩,實係賣少睹少。

同麗晶啲女主任講,佢哋話皆有啲女分開呢止喎,果為停咗超越一百日唔準開,有啲女返年夜陸有啲女轉止有啲女轉做一樓一,返年夜陸即係唔使諗,轉止能夠從良,做一樓一亦皆唔會諗,我皆係鍾意骨場玩,唔會去一樓一。固然皆有新女,古次引見我做新女喎,梗係要try下試下啦。

人物係麗晶的30號阿好,公然人如其名皆係好好哋,固然我皆知阿好係藝名,不外又實係貌似人名貌似人型,眼年夜年夜曲少頭髮有波有蘿有靚足胸心又勁,中型無得抉剔,人唔太下傾向嬌小,但又廟細燈籠年夜,體態係靚的。

呢間能夠城市根據bg的中型嚟篇冧巴,恰似之前有個22號糖糖又實係笑臉苦到漏,有個3號冰冰便中型極少cool cool哋但便內裡熱忱超玩得,呢個30阿好除咗有樣懷孕材,又帶面雜情乖乖女feel,即係無撈味好恰好恰好正,要俾三個正佢先得

啪搵:推拿幾舒適,中力,有前進空間初末係新女呢圓裏固然能夠改良,不外又勝正在仔細故意機唔偷懶,立場相稱唔錯,以後用足踩同用油推便開端上力,位皆好準。

啪吐:先嚟一輪無油打擊,腳指甲悄悄抓我齊身年夜部門部位,重心固然係神經線最稀散的圓型球體同髀罅減pat pat,腳勢好正覺得超舒適,以後又降極少BB油玩多一round,唔同覺得但皆係超爽覺得,回身唱歌仔時我便同佢身材驗查,皮膚好滑好彈腳,怕醜雜情樣愈加值得減分,並且有埋苦好嬌嘹聲線,視覺聽覺同身材覺得皆係好正,以後嚟咗5分鐘年夜戰,女上男上半邊雞翼後推皆有,最初派彩舒適曬。

同佢年夜戰完居然有念瞓覺的覺得,10分鐘閣下又醉番,咁佢皆有同我舖好毛巾,瞓醉固然唔睹阿妹,一早曾經夠鐘瞭,該當好快又有下次同呢個阿好30號再會,效勞同中型皆好正,下次期望佢骨技有前進。

相貌: ok,少頭髮,胸部是實戰年夜!那一面我喜好,樣貌像28-30,8.5/10分

Part 1 效勞:推拿很舒適,不外已夠力,是中力,但用油推拿沒有錯,用腳指甲悄悄天抓我pat pat戰下體,那feel很舒適! 8.5/10分
Part 2 效勞:很當真,唱歌仔又當真戰又有聲,聲音很明,摸一摸她波波那兩面皆硬瞭,5min. 完瞭,9/10分

小飛俠陳述, 麗晶
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員