站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【金碧泉】勁似真情張慧儀·09號

超級版主

呢輪好以變左明星場,有bros描述55係陳茵媺葉子楣嚟姿混淆版
我皆逢到個超掂的9號,出頭具名引見係新女,原來諗住一試無妨但飲完半收力多房睹到9號仔係嘩嘩嘩咗一聲固然係細細聲並且戴開口罩,反而固然係O嘴,個款超掂曲少頭髮好超脫風情萬種家性型,最後覺得以爲佢又係吳傢麗款但視實啲我以爲佢似實情版的張慧儀....

即係實在皆係嗰種款.姣姣哋超家性勁有女人味,固然我講係實情版的張慧儀即係25年前閣下,查一查張慧儀本來昔時拍實情隻係25歲初出講,幾乎索到爆我皆已經J過佢啦細佬仔時,幸虧係幾年前年夜臺套M Club張慧儀係最無走樣的一個,比起陳慧珊,袁淨瑩,葉韻儀以至仙氣李若彤,張慧儀係無走樣,證實當初無J錯佢...

睹到9號仔係諗起張慧儀,樣似體態似下度似髮型皆似,82界梳曬一邊.皮膚彈腳滑溜足靚半肥肥又傾向唔肥嗰種,正.短裙恤衫初初睇唔曬佢上圍但皆感觸感染到有種爆衫覺得,隔衫目測有34C以上,咁初初皆揼下先啦,去骨場目標皆係先揼,9號仔新得嚟故意機有力位尚能夠,仍有前進空間的,不外立場幾好本人皆話會當真教,要讚

號召無敵啦,腳掃勻齊身似唧但又溫順,快行動時又齊身慶曬痕曬,回身唔睹咗件恤衫條罅好深成個位好圓好好肉天好肉量好硬生,留一線空間俾我,係佢表示我幫佢解埋最初一講防地,呢下行動好調情囉,跟住便body,覺得仍舊超正別的同我之前目測佢size皆係好唔多不外該當降一級為34D,實波名副其實,body完便食苦品餐,然後女上挨頭牌,樣掂身體掂減埋把靚髮,好快曾經頂唔逆忍唔到,能夠係佢前奏好激,又大概9號呢位敵手太勁,比平常早咗派彩不外第一次比武9號張慧儀皆唔知我平常咩形態,但超等易記,而傢寫report皆有啲硬加,實係隨時皆能夠起撈去金碧泉再揼過9號

真正在太正金碧泉9號,古次report少瞭面.感激浏覽,有好嘢再分享,大概下次再搵金碧泉9號會發明佢其他長處.

假如係年青巴挨已睇過實情能夠睇下,彩瑤呢個腳色張慧儀,即係我皆四十幾啦..不然中教睇實情皆忍唔住要J張慧儀,而傢唔使J啦

隻愛阿嬌陳述, 金碧泉
回復

金牌會員

支持一下【金碧泉】勁似真情張慧儀·09號3655 作者:Abby_guguk 帖子ID:101708 碧泉,真情,張慧
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復