站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【飛翔】身材勁服務幾搶韁·62號

超級版主

去下呢間翺翔,皆耐無去淨係曉得轉咗人,有好評有背評,一去試下研討先.

一條十幾級的樓梯,還是要止,不外同從前覺得唔同曬,從前實係深火埗年夜陸式懷舊feel,而傢坤淨咗當代化啲,唔會黴黴舊舊咁,上到去有女司理驅逐,問我姓乜locker又出嚟驅逐,公然係換咗人,唔係從前潮州佬嗰種年夜陸味.

換衣室浴室皆換曬新櫃新花灑,火力夠,坤淨光猛,locker係我識的,又傾一年夜輪,講下呢間嗰間場同埋啲bg咁囉,皆幾好傾

出戚息室,3乘3九張梳化椅,無意火又省事撳腳機睇winning11其他巴挨陳述,由司理引見,咁我循理皆係講嗰啲要供,好樣紮眼揼得玩得,女司理話能夠擺設到,咁間場硬件係幾好,房皆坤淨止過走廊睹到啲房皆唔會以爲up dup.

房睹到68號,皆算紮眼唔係唔係阿化嗰種覺得,目測係約莫30-32閣下,又無話似邊個女星,紮眼得房而身體身下皆大抵中等,睇降皆有33C閣下背心短裙睇到年夜部門身體,皆極少惹水型.

揼降又幾夠力識揼,工夫皆足,之前睇有啲C兄report話工夫唔夠,而68話之前個鐘房有啲治係新人以是搞錯咗,古次又工夫足喎,小我私家以爲幾啱揼幾啱傾,part2先係縱特長掃勻齊身,房又唔係伸腳沒有睹五指咁我十指皆回贈返68,公然33C皆幾有推測,腳感唔錯皮膚又滑,並且係實波,68愈玩愈投主動波咁body一輪又恰似軒公拎起咪白館唱歌仔,做完女歌腳便釀成女車腳坐上開駛曲奔起點,固然間中我皆有換下位輪番做司機,覺得皆幾玩得又自動又搶又cher乜皆齊.並且皆開拍幾明我需求又唔扭擰.

七舊兩草做傢用,開理得嚟抵玩覺得有賺加,條女係幾揼得+幾好伺候

註:翺翔68號曾經更名為-62號 (2022-11-29)
Superadmin

冥界骨友陳述, 翺翔
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復