站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【星河】上圍36F走唔甩·阿芊_08號

超級版主

頂吖,等我搵咗咁耐,本來昔日曾經轉咗名,我縱早六面幾去皆仲係叫浴潮水,仲諗住寫下陳述,搵搵下睇睇下先知昔日曾經改咗名做銀河,咁我皆算好彩,係浴潮水最初一日的骨蟲走咗降去揼骨加

唔知銀河會唔會拆建呢,不外自己皆好新拆建幾正幾坤淨,仲要四圍皆擺曬酒粗搓腳液又有酒粗噴噴,咁縱日便做咗8號阿芊,千千闕歌陳慧嫻,8號阿芊便唔係芊芊缺波,係超等年夜波,眼目測曾經有36,皆最少F cup,年夜到無伴侶

先俾小我私家評分,雜小我私家定見同感觸感染唔喜好請勿插

年歲:3初約莫31-33,該當沒有中皆沒有近

樣貌:7/10,唔係師奶樣,小我私家以爲佢有啲似趙希洛,唔係好閃好爆好靚但又好夠氣量,斯文型,有笑臉

身體:胸前真正在巨大,紅色低胸連身裙,對嘢凸曬出嚟,好年夜好年夜條罅又深,摸上腳便feel到好有彈性,pat pat圓渾唔係肥肉,足中等少唔肥,腳臂亦唔肥,唔係肥C奶型,皆生機芳華型

骨技:中上,以為呢啲後死女又好身體揼會爭極少,但皆夠力夠準,推油結果亦優良

效勞:包羅萬象,rpp好仔細範疇極廣,漫無目標齊身皆搵腳抓下掃下,然後便集合重面浪瑯位同定海神針部位,好痕好麻好酥癢,硬9曬,亦有正在我後花圃位置彷徨,轉過嚟先body,之前我瞓低背對佢時便無body,回身後先有,好滑的圓球責降嚟好舒適好硬生,佢磨下鬱下無耐我皆忍唔住拎嚟抹裏,實係比枕頭仲舒適果為夠年夜又硬生,以後便玩mm,mm便眼幹幹俾我搞喊咗,然後便到佢戴上膠具演出唱歌仔,然後便女上,皆係自動主動波咁式的效勞,皆幾搶幾猴縱,係咁鬱係咁搖,跟住轉後推捉真佢對嘢係咁衝係咁轟,啼聲愈嚟愈年夜,我便啪得愈深化,好快便出貨瞭,佢皆俾我搞到幹幹哋有啲火仲留喺我年夜髀

青淨返嚟完睹偶然間再揼多陣,實係好回味的效勞。

年夜周神棍陳述, 銀河
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員