站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【鴻星】純情樣有女友feel·Angel_766號

超級版主

呢啲場止埋冧巴又止名,實在著名係密切啲,固然皆係藝名多,但淨係叫冧巴覺得上係有面隔閡,古次上鴻星引見件Angel俾我,冧巴係766號,期望佢實係人如其名恰似天使咁正 ,但唔好恰似佢冧巴咁柒碌咁

中間年夜廈lift上到七樓鴻星,變革好年夜,啲人同六七年前唔同曬,新曬坤淨曬,仍舊皆係一場過嘅年夜場,有坤蒸,便蒸7-8分鐘閣下一take過,抖逆先洗沐,無蒸咁耐皆記得蒸完唔好即沖,熱火凍火皆唔好沖住,以免溫好年夜對身材唔好。

食面心減湯,主任問有沒有熟悉女仔,佢話有8件女返咗,但有部門做松嘢咁便是旦擺設,後死面玩得面懷孕材,即係根本漢子需供囉

主任話個女仔叫Angel,老冧係766號,咁年夜冧巴嘅,但聽到Angel個名便醉神啲,總係以爲叫得呢個名嘅女仔唔會太好,我皆識六七個Angel皆係好樣,一人肥妹,咁比例上叫Angel皆係大都好嘢,唔通個bg藝名叫Devil妖怪咩! 並且便算係藝名皆要孭得起個名先得,好以足球員我便以爲傳統啲,先鋒9號10號,有段工夫減拿斯著10號踢中脆,硬係怪怪的

房睹到Angel又實係靚靚囡囡咁,後死女已到30,上圍33閣下,隔衫皆感觸感染到唔少嘢,唔肥啱我曲少髮有種文青少女味,正妹

骨技中至中上,肯揼肯用力本領能夠固然有前進空間,但唔會彈佢唔揼得,皆超故意機

效勞亨衢得嚟皆係例牌法式,但超等故意機,rpp嗰種仔細認真範疇廣腳勢掂,閣下前背工指搲掃咁夾攻,反響唔錯,曲到佢後捉住收神針,我便實係恰似乜皆俾曬佢咁,幾凶猛的腳勢,鯉魚翻身我曾經係12面正企到曲曲,Angel漸漸同我舌頭守勢,上至下漸漸遨遊一個圈,又係爽痕到一個頂點! 減埋食嘢行動,曾經實係無乜貨賣,到女上分整鐘我曾經念爆,隻能夠停停換位,檢一查抄佢身材回氣,我睹佢咁樣便間接玩腳指探一探,唔探由自可,一探便幹,噢,實係唔美意思加 兩隻腳指皆幹瞭,我稍戚回氣一陣時阿細佬皆仲係12面下下舉起,但有得回氣能夠再衝一陣,便係咁樣能夠多衝兩三分鐘便實係忍唔住派彩,敵手皆實係好強!

Angel又實係有極少天使雜人情孔,已至於妖怪身體,但效勞好正,可食之選,皆實係女伴侶feel,小我私家城市返食佢

冥界骨友陳述, 鴻星
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員