站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】揼得身材得招呼仲得·嘉嘉_80號

超級版主

已經有人發言一場男女事完好的連前連後...便恰似挨咗場三盤兩勝網球賽事咁...汗會出對身材係有益處...乜乜新陳代開多安芬皆齊曬...

咁又有巴挨大概啲場staff話假如一個揼得好嘅bg搵佢揼完...隨時頂獲得兩三個星期...實係揼到鬆曬骨蟲唔咬你十整廿日...

咁縱早便乜皆做齊...又逢到好嘢...踢完波租場個半鐘然後成身汗坐廟街食羊腩煲飲啤酒...固然我哋十幾個隊友唔係個個去食飯...又唔係個個食飯嘅隊友皆有去揼骨...15人7人去喝酒食羊腩煲3人去揼骨...實在縱早皆唔算涼已係最合適食羊腩煲工夫...不外皆係旨正在飲啤酒

皆係漢子例牌話題...先講方才場波敵手面面面...又講下英超籃球...第三話題固然係講女人...呢啲話邊間夜總會啲女面面面...我哋又講邊間桑拿啲女面面面...便係咁皆唔知飲咗多少收啤酒...食嘢又唔多

飲完便止過幾步去麗晶...其他兩個隊友巴挨三個一齊去...佢哋皆ok一個26阿寶一個28琪琪...咦...乜咁似斑斓疆場陳瀅同蔣傢旻兩姊妹嘅...擺設俾我嘅係80號嘉嘉

廣東話流利嘅bg...但唔似係正宗廣東女仔...款幾好上圍飽滿團體唔肥下度適中155-157cm下...皮膚壹般黃種人但稍黑的...樣姣好紮起馬尾...小我私家以爲佢個款皆有80分並且唔係薄粉...

涼便沖得耐極少又洗專心...初末踢完波即便春天夜早皆年夜汗有汗味...以是沖坤淨啲...

唔攰便假嘅自己皆嘅又踢完波...飲埋酒有埋醒意愈加要揼骨...80號嘉嘉又實係脆揼得下...開背用力咁撳我穴位雞翼位膊頭位...再降腰又撳到我'怨怨痛'...咁痛完便爽...唔係賣告白我便實係唔會購推拿椅但皆恰似粉白教主盧翰霆咁話又爽又痛...足位便愈加攰啦啱啱踢完波...俾佢揼完實係齊身鬆曬...

成果係古晨大概縱早瞓得超好...7粒幾鐘無屙夜尿天然醉...

80號嘉嘉除咗揼得號召皆能夠...rpp腳勢掂回身便趴上去舔耳舔頸...佢無好有力不然便有咖喱雞...到兩顆提子位再降年夜髀膝頭再到車底然後成收食...勁好效勞...再嚟便女上佢做活動...我到佢搖赴任唔多力衰時便到我接力...皆做完粒幾鐘活動踢波唔介懷做推車佬...到最初派彩便將方才輸波黑氣收洩咗喺80號嘉嘉體內瞭...

揼得好身體亦好效勞更好...係可返食的女仔。

沒有是校花陳述, 麗晶
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

支持一下【麗晶】揼得身材得招呼仲得·嘉嘉_80號2573 作者:茉莉707 帖子ID:101431 身材,招呼,嘉嘉
回復