站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【溢泉】女騎師省番靚招牌·68號

超級版主

皆無乜處所揀瞭..無威僧斯無尖沙咀得番溢泉似樣啲..

68號係新泥位女司理引見68號..聽佢講呢個冧巴立即O嘴..

唔係啩..68飛鐘好嚴峻喎

咁女主任話唔係從前中中哋好少條腿嗰個..舊68曾經無做果為成日飛鐘俾人贊揚..咁皆好啲係新68號

以後埋單走人再聽上面支銀妹同老總發言..除咗68收走咗仲有66皆收走咗..佢兩個恰似做嘢鬥快咁..成日俾人贊揚..齊程皆係得20+20分鐘..咁皆係功德..你兩條女實係鑲咗金咩

咁新呢件68皆唔好喎..腿皆夠少而波比舊人年夜很多

並且識揼很多..啲位準又夠力..曆程有相同有互動..間中年夜傢抽抽火..最主要係工夫足..脆係揼足over30分鐘-35分鐘閣下..假如係舊嗰個68..能夠而傢曾經做齊曬嘢出番戚息室瞭

咁舊68中型唔好..特別係對腿..假如佢改進本人飛鐘成績..老總皆話會再俾時機佢喎..嗯..到時先算..而傢嗒咗呢件新68先

咁根本嘢佢皆做得好足..用盡身上自然用品..先係腳指減指甲掃齊身..腳勢比前人皆正啲..body錫lin錫頸耳仔吹氣又有..68自己肥底又靚女又好波..對實波34C閣下好好彈性妙手感..唱年夜戲有本領識玩..洋蔥外形個位漸漸開端再背上漸漸嚟..漸漸嗒..玩下騎馬術..誠如其他師兄講佢實係幾有工夫策騎才能..唔係騎十下八下便話換位叫客人嚟..坐盤骨位漸漸挨樁..有種時深時淺上上降降..又有閣下扭腰沒有劃定規矩差別標的目的..實係識騎之人..有師兄話攻女仔要九淺一深..呢件68皆識呢招..喺我上裏時深時淺..話佢識歎又得話佢識號召漢子皆得..正爆!!!!!

細路不竭傳嚟激烈快感減壓逼感..轉轉位回下禮俾68號先..唔使佢再策騎等我嚟..幾分鐘幾下貨仔便完事瞭..舒適曬!!!!以後皆係佢同我渾淨減賣心乖嘢..話我令佢好舒適得佢好深...埋尾錫我裏珠一啖加..多開曬喎

騎呢怪陳述, 溢泉
本主題由 superadmin 於 2022-11-28 13:27 消除精髓
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!