站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】呢期最紅值得玩·阿寶_26號

超級版主

又無咁啱呀,啱啱聽完903鄭裕玲會見葉念琛同陳瀅,係咁鍾傢寶反骨琪,阿寶阿寶,葉念琛啲女配角一定用阿寶個名,我又咁啱喺麗晶做完個叫阿寶嘅女仔,冧巴係26號

自己皆係喺呢度成功11爬咗陣文睇下巴挨們陳述先,目標天皆係麗晶呢度,唔係做阿寶便阿琪架喇,問問個女主任係咪特登叫啲女用阿寶阿琪個名,佢哋話唔係,自己皆係咁做法,比方1號便一定叫阿之2號叫阿珠之類,咁啱26號係阿寶28號係阿琪咁...okay大白

去沖完涼戚息室坐,食橙減蘋果,熱茶皆係係咁易兩啖便房,locker同侍應司理皆好號召夠熱忱

兩個目的人物又咁啱皆已有嘢做,其他女便做松嘢大概以後有mark,咁我兩揀一便揀阿寶,阿女主任描述係後死嬌小上圍飽滿,咦,咁咪同陳瀅同蔣傢旻好唔多款,正呀喂.仲險些拍心心話陣間曆程一定好疏幹喎^^^

皆要顛末九直十三直先去到我間房,咁啱俾間尾房我,呢度皆多房喎幾年夜間場,目測條女皆係廿到尾,仲後死過陳瀅同蔣傢旻,佢兩個皆32啦,仲扮教死妹不外佢兩個皆算童顏能夠扮得起無乜背戰感

麗晶的阿寶一嚟便好自動幫我禦甲放好德律風鎖匙,然後主動趴上嚟坐我籮袖,然後用腳撳背開背,又揼得幾好喎唔知面解出頭具名女主任無話佢揼得下,搞到我以為阿寶淨係靠樣靠後死搵食,本來皆好按得下,推油腳勢愈加係靠近一絕,舒適得嚟又準又熱,掂!!!!

啲腳勢rpp實係爽到沒有得瞭,忍唔住嗌作聲我咬唇'cc sir sir好妙手勢忍得好辛勞,實係恰似好耐無試過俾囡囡rpp抓得咁舒適.漢子城市嗟歎囉

末於皆到回身幸虧我仲已走水,佢喺我裏前逐件逐件禦甲,然後再次趴上嚟佢用肚用對嘢玩下body,然後錫lin又上套唱獨角戲,皆好深化好完全阿寶確實好好本領,佢食完苦品便到我食佢苦品,好年夜size咪咪,好自動天女上,佢體態嬌小我便趁佢有力搖赴任唔多時我便接力抱起佢,有沈車佢幾嘢,佢抱起嚟我唔覺重公然係輕巧體態,後推又過癮托起足又疏幹,出頭具名前臺實係無引見錯,自己阿寶又無慳力揼無留力錫身,公然係正妹一名

前前後後連揼皆好唔多70幾分鐘,完事佢幫我幹紙巾抹坤淨,佢洗完身便返嚟同我揼多陣曲到夠鐘,但揼揼下我叫佢慳啲..係慳啲力,過嚟俾叔叔摸摸過多陣腳癮仲好啦~~~

times up夠鐘瞭,又面唔捨得阿寶囉,進來食極少面心便走人,俾四個字嚟描述佢便係:阿寶好得

幽皮士陳述, 麗晶
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

【麗晶】呢期最紅值得玩·阿寶_26號8450 作者:尘埃416 帖子ID:101412 值得不錯
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復