站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【迎海】靚波靚樣靚腳年輕妹妹·99號

超級版主

曾經少咗愛好睇足球瞭,以是天下盃皆恰似唔係好閉我事咁,淨係購咗德國冠軍,能夠四強八強決賽睇下,賭城市揀幾場賭,睇便壹定睇。
以是皆唔會恰似從前咁話去酒吧桑拿睇波呢回事瞭,除咗人多,我更體貼皆係邊間啲女得啲

皆係去迎海,古次先揼骨,後便高興環節。

阿姑揼骨固然有一腳,揼到鬆曬推油固然皆掂,無乜出格好評,皆係痛痺後爽曬。

古次做99號,阿妹著衫唔多,恰似劈面西洋菜街啲MK妹咁,短褲拖鞋,短袖衫但波凸凸,佢幫我按按腳臂同條頸做前戲,跟住便係實正嘅前戲,rpp先,幾爽幾舒適吖,好快曾經有反響。
轉去合理佢準備解衣時我話幫佢,99係陀天靚妹仔約莫24-25歲,上圍皆有33C閣下皆唔算細,以是著壹般衫皆曾經波凸凸,短褲愈加隱得佢足少,皮膚滑的,樣靚的,已至於極品皆係B++級好樣女仔,幫佢解衣係能夠刪減氛圍情味,仲有拍拖情侶feel加
C波幾妙手感,我係硬住咁伺候佢,吮吮固然有,佢兩粒嘢開端有反響,摸下佢條腰又幾滑對足便仲滑,典範MK妹款,佢皆好逢迎,再同佢mm核心,皆幾好反響有火幹幹哋,跟腳係腳指曲搗黃龍,睹佢閉上眼好享用,有沈叫我便伺機沈車佢兩啖,皆有分整鐘,佢話要伺候番我,又好啫
99皆係例牌車我lin渾淨車底,呢part出格要讚實係渾淨得好完全無整痛我係觸電咁爽,神針已經打仗曾經係12面正企定定,跟腳漸漸由車底上神針度,漸漸背上,然後一啖放曬進口,回一回退後極少便吮年夜髀同腰,又係搞到我要典床,條腰特別係俾佢吮到我頭皆暈埋,我細佬除咗12面正仲年夜咗一個碼加,最初便正式女上開端,後便轉為佢側身我後,又有從後推佢單腳捉真C波末於嚟個年夜發作,派彩瞭舒適曬。

同我渾淨完我皆幫佢渾淨下,佢話俾我搞到一浪接一浪喎,半疑啦,不外佢啲火係脆嘅,同佢著番衫同褲,佢坐埋嚟我旁我腳放年夜髀曲到夠鐘一路傾,又食一餐飽瞭。好得嘅女仔

powerone陳述, 迎海
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

支持一下【迎海】靚波靚樣靚腳年輕妹妹·99號2795 作者:Deville 帖子ID:101377 迎海,妹妹
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復