站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【龍濤閣】假日揼平骨食後生靚女·29號

超級版主

啱啱去完龍濤閣, 聽日又要壹般返工, 昔日便食番個快餐揼個骨

女配角係29號, 後死女睹師兄推介過女少腿司理又引見, 沒有做其他之選

唔知係咪昔日假期少咗員工返工, 佢call咗條女去樓上樓梯度接我喎, 第一次係有咁嘅報酬, 不外又幾自得喎, 女主任帶我上樓簷, 29號曾經喺上裏接我拖停止房, 並且樓梯位光芒足啲, 能夠睇得分明囡囡個樣, 公然係靚女又後死, 中等身體中等下度苦笑臉, 嗰種覺得係沒有如唔好房, 間接拖佢出街曬下命皆好

咗第三間房, 報完匙即收波餅又幫我解衣又摷我嘢, 磷火咁熱忱, 仲淺車下我加, 已開端曾經感觸感染到佢好掂好掂

一開端按背, 好夠力, 公然係年夜場呢間啲女個個皆好揼得, 唔揼得皆唔派進場啦, 又大概出邊女主任城市講聲個女太新骨技爭啲啲, 29便好揼得下, 但又估唔到佢後死皆好好揼得, 按肩我膊按腰按屁股按足, 仔細又溫順一時又重力, 亦識踩識推油

推PP推齊身, 腳抓微力好溫順, 又R又掃又hi埋我菊花, 爽, 間中便恰似拎起桌球棒低Q背後下Q背前, 曲篤我重面部位墮圓型部位, 馬上痕到標眼火, 再恰似挨完一盤桌球賽球證執番起啲波咁嘅腳勢搞我, 硬到一個面我皆以爲谷得好過癮

轉過嚟掃掃心心掃掃墮圓型位, 佢便解甲做波天, 抹抹我裏壓壓我心心磨磨脾la再打仗重面, 持續令我阿兩喺最好形態, 食陣苦品便降油輔佐我上九重天中太空, 最初係搞到佢成腳皆係, 我便年夜髀皆震埋, 爽曬

罕見係假期下午嚟揼, 能夠仄一舊火加, 陳述終了.

年夜周神棍陳述, 龍濤閣
本主題由 superadmin 於 2023-1-2 01:44 消除精髓
回復

金牌會員

支持一下【龍濤閣】假日揼平骨食後生靚女·29號5969 作者:找食的麻雀粮 帖子ID:101334 假日,靚女
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層