站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【溢泉】36F頂級靚爆車頭燈·68號

超級版主

呢輪睇啲日本片引見,覺察兩樣嘢第一係啲女愈嚟愈矮
啓裏曲頭寫埋條女係14Xcm身下,即係能夠五呎皆唔夠
另一種便係FGHI奶,實係年夜到不管,不外我便以爲去到GHI太誇大瞭
能夠咁年夜小我私家皆係對慣最盡皆係DE,F曾經好勁,太年夜太震動反而有啲得實
固然有啲女能夠係實波,但DEF我便以爲曾經夠用
嘅然一隻腳皆捧唔曬,太年夜cup數太勁反而有啲天南地北覺得

不外嘅去之則安之,間中整件F杯妹嚟又實係幾爽
皆係我主場溢泉,人物係68,固然唔係離隊嗰位68,
皆贊成之前有師兄講已前件籮黑糕飛鐘成績好嚴峻
唔怪得無得留低瞭,已往已已往有新68固然要睹識下

裝扮唔係妖艷,斯斯文文氣候涼佢著中套,但對嘢曾經逼爆衫咁加
樣幾好唔肥,佢睹我眼核心降喺佢心心,佢係有面自大
解衣放匙罷休機,報鎖匙牌冧巴,起鐘我皆好乖瞓低享用下揼骨
一路談天一踩我皆個腦係佢心心,成果係忍唔住瞭,唔使佢踩唔使佢推油
陣間夠工夫能夠補番,我皆係念快啲晉下半場

68好識做而佢皆意滙到,我又抱又摸又攬一輪,仲有淺車,
我腳次要同阿妹打仗,固然皆有滑滑的足部同年夜咪咪,實係36F頂級呎嗎
舒適硬生實材真料,好易好少逢到呢種bg,似係日本男配角
過一輪我68叫我乖乖同我rpp先,又好啫,不外我feel到佢曾經俾我整幹
rpp腳勢幾掂,到位,漸漸嚟漸漸抓又掃,兩胡彈他腳左擺左擺,
轉過嚟我無停腳,覺察佢咪咪光彩皆靚,除咗頂級呎碼仲係頂級靚
罕見罕見!做咗陣波D又食苦品,唔使減爽死粉又唔降油曾經爽到一個面瞭
要做朝操瞭,女騎師又上身,便恰似上周三國際騎師約請賽有兩位女騎師上陣咁,68騎得超卓有快又有緩,有節拍,好窄有酥麻癢覺得,視住佢個姣樣減對咁靚嘅車頭燈邊有得忍到,轉下位又推一陣,成果嚟個末極發作,like like!

鍾意食年夜咪咪女實係沒有容錯過佢,我固然會有返食之日。

lucky戰駒陳述, 溢泉
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

支持一下【溢泉】36F頂級靚爆車頭燈·68號4244 作者:今早我梦醒了坎 帖子ID:101322
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復