站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【花仙子Spa】模特兒身形高質靚女·Coffee

超級版主

試新場,所在係老尖中心講,高級處所,睇report同呢度相冊睇,有幾個餐玩,便揀個100分鐘千兩蚊SPA效勞。
近東年夜廈分雙方,一邊係阛阓進口得扶腳電梯,一邊先係有lift拆即係中間有7-11,3樓出lift轉左睹到門心,撳個鐘閂。
唔使嘟嘢但針卡皆要,恰似間會所大概壹般桑拿咁,有梳化有支銀前臺,兩個女人嚟號召,本來皆係靚女兩個皆靚女,一個廣東話一個極少北妹,問我念玩乜餐佢有遞埋個代價牌嚟,我視視後諗起同呢度引見一樣,便間接講要spa效勞,但唔係120分鐘而係100分鐘,佢哋便帶我去一間年夜房,係席天而睡的日本tatami床褥,有風機,拆建好靚又坤淨,靚仔過堪富利士講減連威老講金巴利講嗰啲,有個年夜木火桶,囡囡嚟隻Coffee,固然唔係殘廁果位Coffee,靚女喎,尖沙咀高級場啲女公然唔同啲。

仲諗住唔靚女即換,再唔啱再換,再唔啱最多睇佢三個,便走人最多放低兩舊火,面知呢件Coffee曾經一眼搞掂,model體態少髮,短衫低胸短裙攝住部德律風下踭鞋無絲襪,曾經以爲佢好掂無走雞,有個工袋,佢叫我坐坐先佢便調較火,然後替我解衣,陪同spa似足日本臺灣溫泉,好耐無玩呢啲嘢,居然喺老尖玩到,十整分鐘曆程有body,再洗沐抹身上tatami床推拿,皆幾識揼,有力位又準,不外tatami床係無扶腳以是無踩,但佢單腳曾經揼得好舒適,Coffee話其他房有骨床嗰啲便有扶腳彁以踩背,但又無需求咁轉房,tatami床仲好玩啦,以後係足托足rpp,掃年夜肶掃股後花圃皆有,再玩下日式nuru,推背回身再推前裏,降啲油再嚟,有人話芝士對飲食安康好罪惡,呢啲油壹樣罪惡,磨到我痕到上頸,最初派出偈油,同佢啲油相碰,舒適到爆!!

呢次以爲好合意減滿意,臨時會決議再食過,100分鐘$1200夠瞭,120分鐘要$1500恰似皆係100分鐘$1200抵玩啲

火魚B陳述, 花仙子Spa
本主題由 superadmin 於 2022-12-23 15:08 消除精髓
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!