站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【思思Spa】甜到漏身材正服務無得彈·蘋果

超級版主

人哋睹字飲火, 我便睹陳述去玩, 睹咁多呢啲SPA陳述, 唔去睹識下實係對唔住本人囉

唔易搵吖, 菜街初創止去即睹到, 不外嚟得呢度皆兜個圈去斷絕街睇下辱物睇下金魚, 嘢便無購一背皆屋企齊餵魚糧, 睇完食個臭豆腐便上去思思SPA

有個年夜波妹開門俾我, say個hi問我尊姓我照留實姓, 本來呢位女人員皆幾年夜波又靚靚哋, 我問係咪你同我我揼, 佢笑笑話本人係豬扒, 揼皆搵啲後死女俾我, 我睹佢皆係後死靚女, 再後死啲咪仲正, 佢話引見個蘋果俾我, 蘋果好耐無得睇瞭, 講松梗係蘋果日報, 而傢咁啱聽松昔日年夜劉個記者會講呂麗君同簫若元, 又講番蘋果日報, 咁梗係要講啦佢妻子苦比從前皆係做蘋果日報, 又會咁啱呢間思思SPA個bg係叫蘋果嘅

問我念做邊個plan, 我便視視嗰張過咗膠嘅代價餐牌, 便做最貴嗰個980港紙做90分鐘有SPA有日本蜜心Nuru啦, 工夫多啲做嘢盡啲, 你哋試過我皆要試下

蘋果嚟同我拍門便咗嚟, 又實係後死靚女陀北, 紅色碎花短裙下踭鞋, 條裙短到恰似無著咁, 露埋條烏色T-back, 上裏係背心仔淺藍色松身的, 對嘢恰似念逼爆件衫咁, 身體好勁對足又幼走肥無腩, 腳臂又係幼幼的, 好正女仔, 8成係廣東話, 陀北妹皆幾索

沖完涼便共浸SPA, 紮起啲頭髮又係另一種味講, 呢位蘋果蜜斯真正在太誘人, 解衣後睹佢對嘢好好肉好圓好感度極下, 皮膚又滑, 同佢玩下火好以細佬仔咁以後便玩熱情減情侶行動便係body, 火減身材減埋靚人呢種唔行係爽幾乎係溫馨甘美覺得, 玩足幾分鐘便抹身上骨床, 正端莊經咁揼一陣骨先, 腳勢皆唔錯喎幾好力位皆撳得準

開端做效勞環節, 由背開端齊程減咗很多多少R的行動, 搞到我痕癢得死忍易忍但又實係好high好爽, 咁佢唔行R仲有抓掃挨圈, 佢又存心又溫順又有唔同頻次, 妙手姐仔一名, 我以爲假如係初哥能夠曾經得禁, 再減埋之前曾經玩咗body, 實係壹定個個漢子皆受得住

反死後蘋果集合水力正在單lin, 佢個頭靠倚得好埋, 嘴唇減脷幾乎搞到我齊身震, 佢再降肚降腰降年夜髀, 又到浪浪減快意棒, high到小師弟企到曲一曲, 再換弄法便係降爽死粉同BB油曲到小師弟噴泡便完事, 呢下實係小師弟立名坐萬之時, 人死第一次喺SPA玩便玩到咁激, 無牽挂係一定再返回頭再食啦

九舊八便放低張金牛俾佢, 兩草揭士啦, 超掂的蘋果值得年夜傢去睹識下佢

醫神陳述, 思思Spa
本主題由 superadmin 於 2023-1-9 19:10 消除精髓
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

【思思Spa】甜到漏身材正服務無得彈·蘋果3692 作者:wangliqxm 帖子ID:101283 思思,身材,服務,蘋果不錯
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復