站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【飛翔】越南妹身材掂服務冧到震·33號

超級版主

新穎熱辣report, 第一次唔利用放心嘟又唔使針紙, 黑減士街食碗雲吞麵皆唔使show腳機, 食完嘢餵飽老邁便搵女餵下老兩, 過斷絕吳緊街翺翔揼個骨, 而傢揼完便返公司聽主903心火多過浪花邊陳述下呢條女, 人物係翺翔33號越北妹

上到去皆係唔使針卡放心, 連個嘢皆拆埋, 探熱又唔使, 不外仍舊聞到消毒火味, 又四周皆有酒粗搓腳液, 仍舊皆係我戴開口罩嘅, 玩皆玩得放心啲好

引見呢件33號係越北, 樣好皮膚唔烏並且係黑減滑, 樣好又年夜波走肥, 中殼超掂, 揼功中上, 東北亞妹好少係唔揼得, 跟住便好熱忱好妙手勢好好意機幫我抓pp, 撚菊花撚前裏好溫順好舒適, 除咗用足托下我年夜脾, 又趴降嚟磨背磨我足前面, 回身正裏又係不異行動, 固然皆有磨到我阿兩, 又錫心心, 耳仔, 頸, 觸電一樣咁爽, 睹佢咁投令我咁舒適, 我便俾個枕頭佢, 返過身去我幫佢推拿, 又嘴又幫佢推拿對滑腿, 推拿佢咪咪, 搓下又錫下咁, 另一隻腳便遊走佢個山穴, 成果係山穴內的火已決堤瞭, 搞到佢腰皆孿埋, 咦嘩咁叫, 身分整鐘俾我咁搞佢末於叫停我, 話要伺候番我, 咁便上膠唱下歌, 我便停曬腳淨係搞佢咪咪, 唱歌工夫稍短, 能夠係佢曾經等唔切, 好意慢咁將我阿兩同佢阿妹交換, 佢先做騎師, 釀成越北女騎師, 開盡摩挨猖獗行進, 出人意料咁自動熱忱開止副偈減摩挨推收, 睹佢開端力衰有啲乏我便用男上, 一路推一路捉真兩隻咪咪玩, 曲到我部車噴出燃油無貨賣, 便停降嚟, 曲到阿兩本人出番嚟我先瞓番低, 33呢位越北女騎師便幫我渾淨, 好讚的效勞放低七舊兩草另減兩草tips俾locker哥仔便返公司瞭

家孩子陳述, 翺翔
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員