站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【迎海】後生女自動波甜蜜式服務·77號

超級版主

曾經有碌柚葉洗沐本年皆係黴運多多
我便聽到街坊同迎海個司理講皆係$15一份碌袖葉
本人屋企便無購皆係出頭具名洗沐啦出頭具名有碌袖葉嘛

兩part兩技師兩種做法先揼後做號召
20號係位淨揼阿姐4X歲皆有少化裝
著拖鞋少褲短袖衫昔日23度到我皆係著短袖衫
20揼皆揼得好脆一背呢間啲齋姑皆好揼得
腳係咁撳足又係咁踩再嚟推油兩單腳係咁搓
曲頭恰似搓麵粉咁好熱個背
齊身即鬆曬

再嚟便係件77號當地靚妹樣固然四正
佢相對嬌小玲瓏果種眼年夜有肉天的
立場親初又識搞氛圍識講下笑有傾有講有互動
我對呢種女仔便情有獨鍾最like的

身體唔錯仄均勻均副架死皆好正
好自動的撩撥用完腳便用足
年夜髀磨下呢度嗰度滑皮膚磨降嚟覺得好爽
又實係好耐已試過俾bg用足磨

腳完到足跟住足完便到玩推油
由背部開端曆程皆係好爽爽
呢個時分77便叫我幫佢解bra解扣
硬綿綿咁搓摸得好舒適好震曬身我皆忍唔住嗌作聲

再嚟係錫勁錫lin又抓蛋蛋pat pat
去去回回重覆皆無成績吖
再親親快意棒便做活動玩騎牛牛
慢稀的行動減騎功實係超等令我enjoy
人靚皮膚又滑又自動玩得但皆唔能夠俾佢騎足齊程
我便背換後推又轉半邊掛爐鴨再轉年夜傢M字足面臨裏熊抱做最初衝刺
末於便派出我最初一班兵團咗呢位77小mm體內

夏曆年前呢幾日支多三草效勞費喎
皆唔算多淨係記得有從前至尊皆多支$50
而傢呢間減$30皆算OK啦年廿八大概再返食呢位77小mm

晏菲路陳述, 迎海
本主題由 superadmin 於 2023-1-18 19:54 消除精髓
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
支持一下【迎海】後生女自動波甜蜜式服務·77號5329 作者:当当当当裤裆坦 帖子ID:101236 迎海,甜蜜,服務
回復