站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

佐敦·福樂大波靚女USB-芯芯

中級會員

稱號:芯芯
地域:佐敦禍樂14C2
地點 (9月14日開端轉回14C2)
代價700(100分鐘),$1000(130分鐘),$1300(160分鐘)(齊已包羅揼、BM及HJ)
效勞工夫:700(100分鐘)+Tips

返食指數:10/10(我已返食)
樣貌:禍樂白人,靚女一名
為材:玲瓏浮突,有波有腰,實波硬生好正
Part2:超等GFF,出水腳法多且溫順,總有一款合適你

尾先多開年夜傢支看先。之前禍樂白人CiCi復出,無法她果身材痛患,已能接新客人,最初小弟取她緣慳一裏。近來正在伊人Whastapp訊息中得悉準她痛患仍已改進。正在她指引下得到佢好姊妹芯芯的腳電號。於是立刻早幾日商定芯芯會一會佢。

昔日準時上到去按鐘,以後有一個磁力王出去開門,本來芯芯係咁靚女及後死。佢著住件烏色低胸連身裙,有腰有波仲有籮,黑黑心心有兩個肉球似係念衝出去,相稱養眼。我一去便邊除衫話裏面好熱,蕊蕊便即刻送上一杯溫火俾我飲,以後便錫我一啖幫我寬衣解帶,到我飲完杯火,佢再同我講【抱抱】攬左一陣先俾我去洗沐,十分GFF。

沖完沖曾經拎定一次性毛巾企正在門心,我正念伸腳接時分,蕊蕊曾經一腳開端幫我抹身,前前後後抹得好認真,仲踎低幫我抹足,嘩…有沒有咁溫順咁GFF?實係成個年夜爺咁。抹好曬再整多個【抱抱】,果一刻我有諗過佢終究係咪臺灣妹嚟架?嗲到咁!但我又好受降喎!

上細骨床,已有一次性床墊紙。蕊蕊一開背用單腳不竭沈摸及拆。係摸及拆!【果一刻,我心諗,咁後死靚女懷孕材,當揼個好容骨皆抵啦】。後尾,本來【我錯瞭,仲錯得好松要】。【邊個話花瓶係唔能夠識揼骨?】

佢骨技有別我揼開傳統樓上骨方法。同可樂、Mandy、海倫及Yumi皆好唔同。本來係搵正式痛癥徒弟教藝,佢摸拆完我背部便發明我有【肩袖群肌炎】,以後便一曲幫我逃住背部根膜去按及推扯。全部曆程覺得似睇中醫跌挨。顛末一輪醫治,我實正感應背部放鬆很多多少,公然有推測。終極由頭、頸、肩背賜顧幫襯到足趾腳趾,有踩背及推油。我敢講支呢個代價有兩Part實係物超所值。

推推嚇油忽然變左指甲RPP及背,以後更有暖和咀唇錫松我背部及年夜腿。RPP腳法有電力,叫醒瞭小蛇。起家同佢過床進最幸運工夫。齊程恰似同女伴侶玩松,唔慢、唔趕、多位置互動。時期蕊蕊更用好乳發揮【簫塞瘋乳中】。我單腳亦沒有規舉鼎力大舉搜刮。兩小我私家正在年夜床相互攻守,終極小蛇酣暢吐出水辣黑漿,完善出兵。

總結:700(100分鐘)有個後死、靚女、懷孕材、識揼實係鬆到。CP值超下。

王徒弟陳述, 佐敦
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

佐敦·福樂大波靚女USB-芯芯9091 作者:胡胡胡美丽_ss 帖子ID:100594 佐敦,大波,靚女不錯
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復