站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

深水埗·美腿靚腳趾-Laura C

中級會員

指壓呼應抗疫擺設臨時待機,苦瞭我天一班慾海飢平易近  呢個時局旅店女冇貨、7日陳斷供、最旺怕係一樓一啦,曾經好耐冇去一仔洗樓,係細佬抗議松水狀況下,昔日鳩硬硬去禁下鐘仔先  

一開端皆冇諗住返食,先去洗樓睇睇咩景況,由富士=開宜=》深火埗,足皆硬,好彩細佬識硬
富士:22樓一路洗降去,固然唔係旺鐘時段皆多少人下,女唔算多,但年夜部門皆....昔日生女放題咩?有幾件年夜媽級,有幾條女鼎力刪門,能夠靚女皆比人砌松掛....止左一轉冇睇啱
開宜:情況一如嘅往好輪好,一曲唔敢用個部老爺電梯,樓梯同味好勁,由底層止上去,洗左幾層便抛卻走人
天鐵過海,半抛卻心態皆係去深火埗供其洗下,冇西運便食返D老相好算

鴨撩街洗洗,驚嚇,驚驚,禍華禍枯止左轉,人唔多冇鴨記咁旺,很多多少女皆係請按鐘,有兩件睇降皆OK,開門開400,不斷叫我佢,不外我一講唔美意思便光速西臉,鼎力刪門!再視一視門心揭住個咩又莞式又AV又模特,呵呵,掐指一算昔日不容易跌錢,算輪數,搵件食過嘅女出水算。

所在:禍華街122 - 124號3樓
囡囡:Laura C
相頭:東北妹子,樣OK紮眼,妝略濃,表面深有極少鬼妹樣(各花各眼啦)
年齒:斷估三中至尾,一仔燈光有減持
身體:170cm下,走肥有Model格,D級波硬生手感好,囡囡皮膚自己唔好,摸降幾滑溜,房間燈光有下人調教,烏提皆變粉Lin,視覺上愈加正
身體2:面解有2?果為個重面要分隔講:好腿、好足!單腿比例、線條皆唔錯,臨時食過咁多囡囡實係排得上前幾名,叫我淨係玩足皆抵!並且除左條腿,隻足仲正,足趾好靚,仲要冇死皮冇紋,摸上腳居然幾老滑?好D忍唔住啜埋,好腿+好足,係一仔實係比力少有!昔日藍色指甲,假如白色....我分分鐘走水
效勞:洗吹砌,唔催鐘。註意,囡囡係餐牌女(SSP該當99%皆係)但佢唔會伸你減錢,密碼真價,亦唔會果為你冇減錢購效勞便渣流攤,冇畀裏色你睇,效勞係做足嘅,固然你念玩爽D能夠刪值,有環吹、Body、造服、絲襪嘅刪值效勞,我以爲代價公允,我減左100環保吹。

開波曆程:玩慣左指壓,玩返一仔對效勞唔會有年夜希冀,閘壹般吹下火,果為好耐冇搵佢梗係賣下心乖贊下佢先啦,抽火解甲,簡樸洗沐洗J洗腳,上床瞓低,囡囡用對奶係身上掃幾家醉下我,錫雙方lin,指尖R袋,一仔流火線效勞啦。
我話環吹,佢便開端,心技屬於緩簫,會視下你,用眼神撩撥你,伸住條利奶J個樣幾姣幾淫,條利亦幾好本領,嘴仔吸啜力唔錯,有幾下深喉,一仔去講皆吹得實係算耐啦,我自動叫停。
跟住叫佢瞓低比我,男上插,攬住磨左幾下,佢持續用心情撩撥我,又伸利又渣本人對波,我托起佢對好腿上膊去砌,床頭鏡睇到個繪裏實係水皆去,好D狂轟出家,馬上轉移註意力停一停,抖一抖,主攻玩佢對足,玩玩下佢居然用對足磨我單lin,足趾好靚,足背足掌好老滑,唉,冇幾家便比佢KO左(過後該當問下佢識唔識玩足交,好念射降佢對足到)出完家戚息下,洗沐走人。

咁便一餐行渴之旅,假如指壓開返我能夠城市耐唔耐去玩下佢對足,初末資深足膠一名  假如師兄們係足膠,鍾意玩、識得玩足,搵佢該當會合意  

埋單:齊套400+100環保吹,逆帶一提,囡囡夜早出工比力早,偶然7-8面便支瞭,具體info斷絕臺有AD  

肥叔叔陳述, 深火埗
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

深水埗·美腿靚腳趾-Laura C8688 作者:玲嘉婕嘉n 帖子ID:100593 深水埗,美腿不錯
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

深水埗·美腿靚腳趾-Laura C9389 作者:123457278 帖子ID:100593 深水埗,美腿不錯
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復