站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

佐敦·福樂高級索女-心悠 (新人帖)

中級會員

小我私家主不雅評分:
相頭:8分(表面深,小小鬼妹樣)
體態:9分(C級實波,幼腰,少腿)
效勞:死客時 7分(有餐牌)
效勞:生客時(我)9分(主動波)
立場:8分 (肯做,好傾,唔催鐘)
其他:車牌要考,腳足有Gel甲,體毛建剪坤淨,淡色中乳暈細lin,薄唇鮑魚小小烏邊
餐牌刪值:環吹、69、心爆、足交、絲襪造服下踭鞋
手藝刪值:年夜車、火簫、淺毒龍、暗環(要睇師兄們冧女手藝啦)

咩餐皆玩勻,簡報:
A餐:推拿出水,自浴,唔解甲,手藝麻麻天,唔係好中位,渣流攤多,冇RPP,撚雀一般
B餐:推油出水,光豬推油唔錯,年夜比機正,不外囡囡體態較下挑,偶然唔係幾便位
C餐:開年夜撲家,緩吹緩奶,唔催鐘唔會慢,實在佢恰似鍾意做C餐客多D,反響幾好,淫娃
搵佢主挨皆係開年夜,形態一般便推油+心爆,固然皆係插到咁高低心爆最爽

SSP期間曾經食開佢,其時幼老D易呃易氹,出格效勞不即不離OK,而傢老海陳偶然要睇佢表情,不外多左種沈生女神韻,欲供沒有謙FEEL,覺得仲索過之前。年初佢轉去禍樂後好便足,遠排食得最多算係呢條女。相頭我以爲似佢柏芝多過心悠,連把鵝公喉皆似埋,靚唔靚便各花各眼,身體便實係脆索,下挑比例好,靚實波好揸,少好腿夠索,毒到我暈
係餐牌女,刪值效勞要購不外唔會硬銷,最少壹般流程做足(伴浴、吹、做)漸漸做唔趕唔催鐘,比照某D餐牌烏店閘各類伸錢念你快D走人,好太多

講返頭先食女曆程,一早睹佢online便問下係咪放完M假,佢話係便馬上約個頭鐘餵佢,九沖已往曲上四樓,開門心悠曾經換好件烏色深V下叉戰役服,睹到對波同腿皆9硬!閘趁已解甲梗係巢下過動手癮先,自動共同嗟歎。吹幾嘴抽下火,除衫便去過火,洗腳洗身洗啫啫,佢有佢洗我有我抽火,漸漸一邊撚雀一邊細車,好D走水,停啊衰婆!
進來坤身,囡囡郎心渾淨(減分),坐床邊,主動波效勞,奶下身錫下lin然後跪天露,溫順緩簫,合時啜下袋舔下會陽,扶住佢個頭插嘴,囡囡幾受力,持續比返自動權囡囡露多陣,問我要唔要吹爆佢,我話“餵飽你先”,佢陽陽嘴笑
嘆完叫囡囡訓上床到我食佢,摸摸渣渣高低玩幾玩個索女Body忍唔住上套曲插,男上轉狗仔轉男上,叫床唔高聲唔夠姣(鵝公喉)不外交足戲,講淫語反飛騰眼,最初車住出
過後浴醉左幾下火簫比我,能夠細佬知年夜佬貧L,唔肯起頭,漸漸幹身吹(抽)多陣火,擺底半隻金牛出閘

正皮:身體正,皮膚滑,好**好砌,M底淫底

背皮:比SSP期間貴左,錫身左很多多少(大概奪目左)偶然要氹多幾嘴先肯

總結:死客壹定玩得縱情,生客越玩越淫,開辟潛力下

稱號:沁悠BB
地域:佐敦
地點:禍樂年夜廈四樓A5
代價:$500

年夜肚腩陳述, 一樓一新人帖
本主題由 superadmin 於 2023-1-15 21:07 分類
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

佐敦·福樂高級索女-心悠 (新人帖)2640 作者:晓晓红青蜓吧 帖子ID:100591 佐敦,索女,新人不錯
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復