站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

太子·大南街大波-琳琳

中級會員

昔日去太子年夜北街洗樓搵目的下水,洗到107號兩樓8號睹到有位師兄咁啱咗鐘。
開門係個MK妹,目測20歲中,著三面式細細粒但係年夜波。
呢位師兄竟然唔房,咁我便唔虛心閘準備下水。
囡囡唔算好熱忱,能夠佢有易行之隱先挨呢份工。
解甲後巨乳跳出嚟,該當有E cup,惋惜有小腩同patpat唔算年夜。
但團體體態我以爲皆似女伶—桃乃木(佢從前皆係肥妹嚟)
實在唔熱忱皆係相對於指壓,洗沐皆有自動幫手洗我隻巨龍。
睇住佢對車頭年夜燈,小弟皆唔爭氣咁抬頭抗議…
洗完上床自動吃我奶頭玩雀,然後上套吃我條巨龍。
惋惜心技一般,不外我一邊揸佢波,睇住佢好俾心計心情咁吃咗3分鐘,皆幾享用。
對波揸上有彈性,唔係中超亦唔會恰似死咗B咁硬淋淋,便咁玩波皆值回票!
換套便間接騎上嚟,mm唔鬆好舒適咁包住我條巨龍,開端挨樁機形式,惋惜耐久力唔下。
幾分鐘後便開端布道士式,睹到佢上面本來無乜毛,能夠比人**很多,係烏鮑並且有啲反皮…
但係皆阻遏唔到我粗蟲上腦倡議打擊,兩隻腳揸住佢年夜波不竭抽插。
以後抱住佢打擊時有欣喜,本來仲識支音機!
你天以為我會交作業?固然唔會啦,轉狗仔式!
抓住佢Patpat插去,我**!仲舒適喎~插佢幾十嚇又要揸嚇佢對巨乳先!奇異係佢個穴越插越松,足足插多3分鐘先交作業。
過後囡囡幫我除套洗沐,佢話我戰役力強,咁固然我堂堂被刃兔,面會輸俾你呢隻妖粗~
出完水交傢用便走人,降樓肉體利落,呢餐實抵吃!

前面係小我私家感行:
話道果為疫情皆好耐無玩得咁盡慶,由指壓轉去玩一樓一能夠係心態上嘅改動。我以爲好家係要一齊分享,亦皆唔好華侈我嘅文筆先寫番陳述。年夜傢有好家皆期望能夠相互交換分享,共勉!

被刃兔陳述, 太子區
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員