站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

北角·福英大廈-紀香 (新人帖)

中級會員

樣貌:3.5/5 (目測40尾,皆幾盛飾,但皆紮眼)
身體:4.5/5 (網上報38D必定報細數,我以爲有38-40E,下度163cm閣下)
效勞:5.0/5 (每次腰頸唔舒適皆搵佢,唔似其他蜜斯咁蘭花腳lin幾下便算)

小弟識咗紀噴鼻超越9年,不外一曲皆冇幫佢寫report,昔日忽然心癢癢係皆要寫一份。我同紀噴鼻老敵手嚟,曾經十分瞭解對圓嘅性格特徵,我知佢深淺,佢知我是非,我天曾經共同得完美無缺。德律風預定上到樓,房,第一工夫便係攬住佢,紀噴鼻係實噴鼻港人,純粹廣東話,卻具有鬼妹嘅身體,巨乳+肉感,我慣性企起紀噴鼻前面,兩人視住塊鏡,我天又已咁快除衫,我從後揸佢對奶,摸佢條腰、年夜脾、伸裙底隔住條底褲摸西,佢又隔住條牛崽褲摸我條L,曾經硬到成條鐵咁。

佢瞭解我本性,我鍾意本人一個洗沐,沖完抹坤身,趴起張床度。紀噴鼻dup骨腳勢熟練水平不消置疑,力度狠準,每次dup果下固然實係好痛,但過一陣便會齊身鬆曬好舒適。最值得一提係,全部dup曆程,我天不竭吹火,唔會有熱場。dup咗半個鐘後,拎開塊浴巾,搽噴鼻薰油,dup多幾下,紀噴鼻帶上腳指套,一邊掃袋袋一邊插我後門,間唔中悄悄嗟歎撩撥,覺得好hi好正。

然後回身,紀噴鼻唔會馬上除曬裙,佢會漸漸咁解開(不外近來幾回係我幫佢解開,結果更好),先除bra,對奶年夜到一隻腳揸唔曬,哄埋嚟請食波餅有種梗塞嘅覺得。冇幾耐除曬裙,企起床邊幫我露,我一路玩佢波,一路摸佢肉腿,撩佢西窿,奶佢肉背。過咗一陣,我天又互攬抽下火,恰似拍松AV咁,佢瞓起張床,一邊奶佢西,一邊揸佢波,跟住壹般男上女下,狗仔等。不外我知對住紀噴鼻好快會忍唔住,以是插咗冇幾耐便一齊咗洗沐房,又玩一輪。

紀噴鼻會一邊自摸奶奶,一邊摸西,抬下肉腿,淫語嗟歎撩撥,繪裏極之***,我大都會對住佢挨飛機出家,有次能夠幾日冇射,一射便射到佢頭髮同臉,俾佢鬧同佢say sorry

傢用:850 (dup+齊套)

返食:我唔返食便唔姓黃

kimberleycm93陳述, 一樓一新人帖
本主題由 superadmin 於 2023-1-15 21:07 分類
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復